bet3.GR

O σύμμαχός σου στη νέα αθλητική σεζόν.

Στη νέα αθλητική σεζόν που ξεκινά υπάρχει για σένα ο τέλειος σύμμαχος, το bet3.GR. Όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και οι μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μαζί με τις σημαντικότερες αναμετρήσεις μπάσκετ και αμερικανικού ποδοσφαίρου (NFL) βρίσκουν τις εγκυρότερες αναλύσεις τους σε μια απ’ τις καλύτερες και πληρέστερες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Ελλάδας.

Χιλιάδες αναγνώστες εμπιστεύονται το bet3.GR, τόσο για την αναλυτική περιγραφή κάθε αγώνα, όσο και για την ευστοχία των προβλέψεων.

Διάβασε το «Στήριγμα της Ημέρας», που αποτελεί την καθημερινή πρόταση για δυνατό ποντάρισμα και επιβεβαιώνεται 8 στις 10 φορές. Ακόμη, αναλύσεις από όλα τα πρωταθλήματα και προτάσεις με βάση την απόδοση. Στο bet3.GR θα βρεις επίσης όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα από την ελληνική αγορά και ειδήσεις για τις 100% νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες –τις περίφημες 24, που έχουν εξασφαλίσει άδεια– στις οποίες μπορεί να εγγραφεί κανείς και να στοιχηματίσει, παίζοντας σε μεγάλες αποδόσεις. Τέλος, η αποκλειστική ασιατική πλατφόρμα του bet3.GR δίνει καθημερινά το χάρτη των μεταβολών αποδόσεων στην Ασία, με πτώσεις και ανόδους αποδόσεων που «βγάζουν» προσοδοφόρα σημεία για ποντάρισμα.

Keywords
Αναζητήσεις
bet3.gr
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις i-TECH4U