Toshiba Satellite U920T στις 12,5 ίντσες

Με συρόμενο πληκτρολόγιο για να μετατρέπεται από laptop σε tablet.

Η έλευση των Windows 8 θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τον χώρο των PC –και όλα δείχνουν πως οι οθόνες αφής θα αποτελούν από εδώ και στο εξής αναπόσπαστο κομμάτι τους. Πάρε για παράδειγμα το Satellite U920T που παρουσίασε η Toshiba

στο πλαίσιο της έκθεσης IFA: χάρη στο συρόμενο πληκτρολόγιό του, μπορεί να μετατραπεί από tablet σε laptop και το αντίστροφο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η IPS οθόνη του U920T έχει διάμετρο 12,5 ίντσες και ανάλυση 1366x768 pixels, προστατεύεται από Gorilla Glass και θα κυκλοφορήσει σε μοντέλα με Core i5 και i7 επεξεργαστές για Ultrabooks, έως 8GB RAM και έως 256GB SSD. Επιπλέον, διαθέτει δύο θύρες USB 3.0 για ταχύτατη μεταφορά δεδομένων, έξοδο HDMI και αναγνώστη καρτών SD. Πάνω απ’ την οθόνη φιλοξενείται μια κάμερα 1MP, που συνοδεύεται από μια δεύτερη 3MP στην πίσω πλευρά.

Το Toshiba Satellite U920T αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το λανσάρισμα των Windows 8 (δηλαδή γύρω στις 26 Οκτωβρίου), ενώ φήμες θέλουν την τιμή του να κυμαίνεται περίπου στα €949 –χωρίς να έχει προσδιοριστεί βέβαια συγκεκριμένη σύνθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα