To Padfone 2 παρουσίασε η Asus στην Ταϊβάν

Ισχυρότερο smartphone – λεπτότερο και ελαφρύτερο tablet.

Στην επίσημη παρουσίαση του Padfone 2 προχώρησε πριν λίγες ώρες η Asus στην Ταϊβάν και το νέο, υβριδικό smartphone-tablet εμφανίζεται σημαντικά βελτιωμένο από τον προκάτοχό του. Έτσι λοιπόν το νέο Padfone διαθέτει πανίσχυρο τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro, Super

IPS+ οθόνη 4,7 ιντσών με ανάλυση 720x1280 pixels και κάμερα 13 megapixel στην πίσω πλευρά με αισθητήρα BSI της Sony. Η συγκεκριμένη κάμερα μάλιστα μπορεί να πραγματοποιήσει λήψεις βίντεο 1080p στα 30fps, 720p στα 60fps, καθώς και 100 διαδοχικές λήψεις φωτογραφίας σε πλήρη ανάλυση. Το Padfone 2 θα κυκλοφορήσει με Android Ice Cream Sandwich, όμως η Asus υποσχέθηκε πως η αναβάθμιση σε Jelly Bean δεν θα αργήσει. Δεν πρέπει επίσης να παραλείψουμε να αναφέρουμε τα 2GB RAM, την υποστήριξη NFC και τη μπαταρία χωρητικότητας 2.140mAh.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Padfone, βέβαια, είναι ότι μπορεί να μετατραπεί σε tablet όταν τοποθετηθεί στο Padfone Station. Στην περίπτωση του Padfone 2, το Station είναι πλέον αρκετά πιο λεπτό και πιο ελαφρύ, αφού το smartphone μπαίνει «συρταρωτά» στην πίσω πλευρά του. Η ανάλυση της 10,1 ιντσών IPS οθόνης του tablet είναι 1280x800 pixels και μαζί με το τηλέφωνο ζυγίζει 649 γραμμάρια. Η μπαταρία του ωστόσο είναι λίγο μικρότερη σε σύγκριση με το πρώτο smartphone –5.000mAh ένατι 6.600mAh του αρχικού.

Το Padfone 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ταϊβάν από την ερχόμενη εβδομάδα σε εκδόσεις με 16GB, 32GB ή 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η οικονομικότερη έκδοση σε bundle μαζί με το Station θα κοστίζει στην τοπική αγορά περίπου €650.

Keywords
Τυχαία Θέματα