Sony a37 με τεχνολογία ημιδιαπερατού καθρέφτη

Full-time continuous AF 7fps και Full HD βίντεο.

Δελτίο Τύπου

Εξερευνήστε τον δημιουργικό κόσμο της ποιοτικής απεικόνισης και των εναλλασσόμενων φακών με τη νέα φωτογραφική μηχανή SLT-A37 με τεχνολογία Ημιδιαπερατού καθρέφτη της Sony. Αυτή η τόσο ελαφριά, εύχρηστη και πολύ οικονομική φωτογραφική μηχανή α37 διευρύνει τις καλλιτεχνικές επιλογές όλων, όσοι ξεφεύγουν από την compact μηχανή τους τύπου point-and-shoot

(δηλαδή μηχανή για λήψη φωτογραφιών χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια).

Η μοναδική τεχνολογία Ημιδιαπερατού καθρέπτη της Sony προσφέρει έναν ισχυρό συνδυασμό ταχείας λήψης, αυτόματης εστίασης phase detection χωρίς διακοπή και συνεχούς live προεπισκόπησης εικόνων, ακόμα και όταν τραβάτε βίντεο Full HD (50i/25p). Το σύστημα ακριβείας αυτόματης εστίασης 15 σημείων διαθέτει 3 σταυροειδείς αισθητήρες και με τη λειτουργία Object Tracking AF κρατάει σε έντονη εστίαση πρόσωπα και γρήγορα κινούμενα αντικείμενα. Με την SLT-A37 θα συλλάβετε όλη την ένταση και την ομορφιά των σημαντικών στιγμών σας, από την αγωνία του αγώνα, μέχρι τα αυθόρμητα οικογενειακά πορτρέτα.

Με την τεχνολογία Ημιδιαπερατού καθρέπτη, η φωτογραφική μηχανή α37 μπορεί να «πιάνει» τη δράση σε κλάσματα δευτερολέπτου με άψογα εστιασμένες εικόνες. Η λειτουργία Tele-zoom Continuous Advance Priority AE μεγεθύνει το κεντρικό τμήμα της εικόνας του αισθητήρα και προσφέρει απόλυτα λεπτομερείς φωτογραφίες σε ταχύτητες έως και 7 κάδρα το δευτερόλεπτο, ακόμα και όταν το αντικείμενό σας κινείται.

Το καδράρισμα και η εστίαση είναι πλέον απόλαυση με το υψηλής ανάλυσης σκόπευτρο Tru-Finder™, που φτάνει, ή ακόμα και ξεπερνά, τις δυνατότητες πολλών άλλων οπτικών σκοπεύτρων. Αυτό το ανώτερης απόδοσης ηλεκτρονικό σκόπευτρο με υψηλή ανάλυση 1440 χιλιάδων dots, εξαιρετική αντίθεση και 100% κάλυψη πεδίου, προσφέρει τις ίδιες απίστευτες λεπτομέρειες και την ίδια καθαρότητα με την SLT-A57 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Επιπλέον, υπάρχει μία ειδική λειτουργία που συμβάλλει στην άνετη χρήση του Tru-Finder™ για όσους φορούν γυαλιά.

Είναι πολύ εύκολο να δώσετε ένα επαγγελματικό ρετουσάρισμα στις λήψεις σας. Χρησιμοποιείστε είτε το Tru-Finder™, είτε την οθόνη Clear Photo LCD με γωνία κλίσης 6,7 εκ. (2,7"), για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τις προσαρμογές στην έκθεση ή άλλες δημιουργικές ρυθμίσεις.

Η α37 δίνει τη δυνατότητα σε άπειρους φωτογράφους να έχουν άριστης ποιότητας αποτελέσματα, χωρίς κόπο. Η λειτουργία Auto Portrait Framing αναγνωρίζει τη θέση του μοντέλου σας και «κροπάρει» τη σκηνή για να συνθέσει όμορφα πορτρέτα υψηλής ανάλυσης, με τον συνθετικό κανόνα των τρίτων. Η τεχνολογία By Pixel Super Resolution Technology της Sony διασφαλίζει ότι τα κομμένα και ζουμαρισμένα πορτρέτα διατηρούν ακέραια τα pixels και κολακεύουν το μοντέλο σας.

Παλαιότερα για να έρθετε πιο κοντά στη δράση, έπρεπε να έχετε μαζί σας ισχυρούς τηλεφακούς. Τώρα, όμως, μπορείτε να απολαμβάνετε κοντινές λήψεις υψηλής ποιότητας με τη λειτουργία Clear Image Ζουμ 2x, η οποία διπλασιάζει την ενεργή

Keywords
Τυχαία Θέματα