Smartphone το επόμενο βήμα της Amazon;

14:04 6/7/2012 - Πηγή: i-TECH4U

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Bloomberg.

Μετά την είδηση για το λανσάρισμα μικρότερου iPad, το Bloomberg επανέρχεται με πληροφορίες για smartphone από την Amazon. Δύο άτομα που σχετίζονται με το project (και των οποίων τα ονόματα φυσικά είναι

αδύνατο να δημοσιοποιηθούν), δήλωσαν στο Bloomberg πως η Amazon ετοιμάζει πυρετωδώς ένα smartphone που θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί το iPhone της Apple αλλά και τις Android συσκευές –παρόλο που κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται σε Android αν κρίνουμε από το Kindle Fire.

Στο άρθρο αναφέρεται πως το smartphone θα κατασκευαστεί από τη Foxconn και πως αυτή τη στιγμή η Amazon προσπαθεί να «οχυρωθεί» με πατέντες, ούτως ώστε να μην έρθει αντιμέτωπη με μηνύσεις ανταγωνιστικών εταιρειών –όπως για παράδειγμα η HTC και η Samsung με την Apple. Στόχος της εταιρείας εξάλλου είναι να φέρει ακόμα περισσότερους καταναλωτές στο οικοσύστημα της Amazon για βιβλία μουσική και ταινίες και μετά το tablet, το smartphone ακούγεται λογικό ως το επόμενο βήμα. Το αν γίνει τελικά πραγματικότητα, θα το διαπιστώσουμε τους επόμενους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα