Philips SatinPerfect Wet & Dry

12:42 4/7/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Λείο και απαλό δέρμα που διαρκεί για εβδομάδες.

Η νέα Philips SatinPerfect Wet & Dry, είναι η αποτριχωτική μηχανή που προσφέρει λείο και απαλό αποτέλεσμα που διαρκεί για εβδομάδες. Ιδανική για πολυάσχολες, σύγχρονες γυναίκες που εργάζονται και έχουν πολύ λίγο προσωπικό χρόνο στη διάθεσή τους. Πόσο μάλλον για αποτρίχωση, ειδικά τη στιγμή που οι εμφανίσεις στην παραλία έχουν αρχίσει να γίνονται ολοένα και πιο συχνές και η γκαρνταρόμπα έχει εμπλουτιστεί με αέρινες φούστες και μοδάτα σορτς.

Ευτυχώς, οι άνθρωποι της Philips γνωρίζουν καλά πως το κλειδί της θηλυκότητας κάθε γυναίκας είναι το όμορφο και απαλό δέρμα, κάθε μέρα! Για αυτό και η SatinPerfect Wet & Dry –με την πιο φαρδιά κεραμική κεφαλή της αγοράς– έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις γυναίκες να επιτύχουν τέλειο αποτέλεσμα δίνοντας παράλληλα στο δέρμα τους την περιποίηση που χρειάζεται.

Τέλεια επιδερμίδα

Η SatinPerfect Wet & Dry είναι εξοπλισμένη με ανάγλυφους, υποαλλεργικούς κεραμικούς δίσκους, για να αφαιρείς ήπια απαλά ακόμη και τις πιο λεπτές τρίχες. Το σύστημα SkinPerfect εγγυάται πως η επιδερμίδα σου φέτος το καλοκαίρι θα είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Μέσα και έξω από το ντους

Η SatinPerfect Wet & Dry βάζει τέλος στο δίλημμα μέσα ή έξω από το ντους. Βλέπεις, η νέα συσκευή αποτρίχωσης της Philips είναι κατάλληλη για χρήση και στις δύο περιπτώσεις. Εσύ, μένει μόνο να αποφασίσεις αν προτιμάς υγρή ή στεγνή αποτρίχωση.

Βαθύ και απαλό ξύρισμα

Η έξτρα ξυριστική κεφαλή ακολουθεί τέλεια το περίγραμμα της γραμμής του μπικίνι ή των μασχαλών για βαθύ και απαλό ξύρισμα. Συνοδεύεται από μια πρόσθετη χτένα για το τριμάρισμα των πιο μακριών τριχών πριν από την αποτρίχωση ή το τριμάρισμα της περιοχής του μπικίνι.

Ακόμα πιο γρήγορα

Με δύο ρυθμίσεις ταχύτητας, η SatinPerfect Wet & Dry φροντίζει να είσαι έτοιμη σε χρόνο ρεκόρ. Παράλληλα, το ενεργό σύστημα ανύψωσης τριχών και το εξάρτημα μασάζ αφαιρούν τις λεπτές και κολλημένες τρίχες και καταπραΰνουν την επιδερμίδα.

Διάθεση Philips, 211-1983029, www.philips.gr, www.facebook.com/philipsbeautygreece Τιμή €129,99

Keywords
Τυχαία Θέματα