Nokia 515: ένα feature phone με premium κατασκευή

Series 40 κινητό τηλέφωνο φτιαγμένο με αλουμίνιο.

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια, όλοι όσοι αναζητούσαν ένα feature κινητό τηλέφωνο (μπορεί να είναι λιγότεροι αλλά το κοινό εξακολουθεί να υπάρχει), έπρεπε να συμβιβαστούν με συσκευές που δεν είχαν και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Οι μεγάλοι κατασκευαστές, βλέπεις, έχουν στρέψει την προσοχή τους στα smartphones –και όχι άδικα.

Εκμεταλλευόμενη, λοιπόν, το κενό που υπάρχει στη συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών, η Nokia

ανακοίνωσε το Nokia 515, ένα Series 40 κινητό τηλέφωνο με πλεονέκτημά του την ποιοτική κατασκευή. Πιο συγκεκριμένα, το σώμα του 515 αποτελείται από αλουμίνιο, η QVGA οθόνη των 2,4 ιντσών προστατεύεται με Gorilla Glass 2, ενώ το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό.

Κατά τα άλλα, το Nokia 515 έχει πάχος 11 χιλιοστά και διαθέτει κάμερα 5 megapixel με LED φλας στην πίσω πλευρά, 256MB αποθηκευτικό χώρο που μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD χωρητικότητας έως 32GB, Bluetooth 3.0 και υποστηρίζει 3G δίκτυα για γρήγορο σερφάρισμα στο Internet.

Η συσκευή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα σε Ρωσία, Γερμανία, Ελβετία και Πολωνία, με τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθούν σύντομα. Όσο για το κόστος του, υπολογίζεται στα €115 προ φόρων. Κομψό, αλλά όχι ιδιαίτερα φθηνό…

Keywords
Τυχαία Θέματα