NBA 2K12 – Game Report

Τελικά το καλό, μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.

Με την τύχη του NBA Elite (πρώην NBA Live) της EA Sports να συνεχίζει να αγνοείται, η Visual Concepts κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει ιδιαίτερο άγχος για τη φετινή έκδοση του NBA 2K –εξάλλου το NBA 2K11 ήταν ουσιαστικά

άρτιο σε όλους τους τομείς. Στις μέρες μας όμως οι gamers είναι πιο απαιτητικοί από ποτέ και το σημαντικότερο συστατικό για τη συνταγή της επιτυχίας, είναι να μην τους απογοητεύεις.

 

ΤΙ ΝΕΟ ΠΑΙΖΕΙ;

Το Jordan Challenges mode του ΝΒΑ 2Κ11 αποδεικνύεται πως δεν ήταν τίποτα μπροστά στο NBAs Gretest mode του NBA 2K12. Η νέα αυτή επιλογή παιχνιδιού σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με δεκαπέντε από τους μεγαλύτερους θρύλους του NBA, όπως για παράδειγμα τους Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Scottie Pippen, Karl Malone και άλλους. Οι αναμετρήσεις των ιστορικών αυτών παικτών με τους καλύτερους παίκτες της νέας γενιάς έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, ενώ συνοδεύονται από –την απαραίτητη για να μπεις στο κλίμα– ρετρό παρουσίαση των αγώνων (ακόμα και ασπρόμαυρη).

 

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

Επειδή όμως ένα καινούριο mode για πολλούς gamers δεν θεωρείται αρκετό για να αγοράσουν τη νέα έκδοση ενός ήδη καλού παιχνιδιού, πρέπει να ξέρεις πως εξίσου σημαντικές είναι οι αλλαγές στο gameplay του NBA 2K12. Εντάξει, δεν μπορούν να συγκριθούν με το «Extreme Makeover» που είδαμε στην περίπτωση του FIFA 12, όμως κάνουν το παιχνίδι στο σύνολο του πιο ρεαλιστικό και, κυρίως, πιο απολαυστικό. Η τεχνητή νοημοσύνη της άμυνας των αντιπάλων σου έχει βελτιωθεί αρκετά, με αποτέλεσμα να χρειάζεται παραπάνω κόπος για να σκοράρεις, καθώς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε λάθος σου κίνηση. Θα σου πάρει λίγη ώρα μέχρι να εξοικειωθείς με τον χειρισμό, όμως τελικά αξίζει το κόπο αφού σου δίνει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Κατά τα άλλα, βελτιώσεις υπάρχουν και στα γραφικά του τίτλου, με τα μοντέλα των παικτών να δείχνουν πλέον πιο προσεγμένα, αν και κατά την ταπεινή μας άποψη υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Συνολικά, το NBA 2K12 είναι βέβαιο πως θα κάνει απόσβεση των χρημάτων του, αφού είναι ικανό να σε κρατήσει απασχολημένο για πολλούς μήνες χάρη στα πολυάριθμα (και άρτια) modes παιχνιδιού που διαθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα