Move Fitness – Game Report

Η απάντηση της Sony στο Wii Fit.

Δεν είναι μυστικό το ότι η Nintendo έφερε το virtual γυμναστήριο στις κονσόλες, ούτε το ότι η Sony έριξε στην μάχη το move για να αποσπάσει μερίδα του κόσμου που αρέσκεται στο λεγόμενο casual gaming. Το Move Fitness, είναι η αναμενόμενη κυκλοφορία της Sony,

που κλείνει το μάτι στο Wii Fit.

 

ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ξέρεις για το Move Fitness, είναι το ότι χρειάζεσαι δύο χειριστήρια Move, διαφορετικά το παιχνίδι δεν θα λειτουργήσει. Κρατώντας ένα στο κάθε χέρι, θα κάνεις πάνω από είκοσι ασκήσεις, οι οποίες εκτελούνται με αμεσότητα και ακρίβεια στην οθόνη. Εκτός της ανίχνευσης των χεριών, το παιχνίδι αντιλαμβάνεται και την περιστροφική κίνηση, για παράδειγμα γύρω από ένα στόχο, και προβάλλεται σε προοπτική πρώτου προσώπου κάνοντας έτσι την παρουσίαση, αλλά και την απορρόφηση του παίκτη, πιο δυναμική.

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΗ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ;

Υπάρχουν πολλοί που δυσανασχετούν με την ιδέα της εκγύμνασης, πόσο μάλλον χρησιμοποιώντας το PlayStation. Όμως το move fitness περιλαμβάνει μερικές εξωτικές ασκήσεις, όπως το κόψιμο αντικειμένων με ξίφος σαμουράι, το τρύπημα πλακιδίων με γροθιές, βολές μπάσκετ, ακόμα και τα γνωστά “μήλα”. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό, τόσο που σχεδόν ξεχνάς ότι γυμνάζεσαι και απλά… παίζεις! Υπάρχουν όμως και συνηθισμένες ασκήσεις, όπως οι στόχοι και το stretching, που με την βοήθεια ενός virtual γυμναστή σε βάζουν σε πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα