HTC Windows Phone 8X και 8S

Οι νέες προτάσεις της HTC στα Windows Phone 8, με ξεχωριστό design.

Τα πρώτα βήματα της HTC στον χώρο των smartphones έγιναν με τα Windows Mobile,

γι’ αυτό και η εταιρεία –σύμφωνα με τον CEO της Peter Chou– είναι ενθουσιασμένη που είχε ακόμα μια φορά την ευκαιρία να δημιουργήσει συσκευές με λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Πρόκειται για τα HTC Windows Phone 8X και 8S που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε περισσότερες από 50 χώρες από τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το Windows Phone 8X είναι η high-end πρόταση της HTC, ωστόσο σε αντίθεση με το One X, η Super LCD 2 οθόνη του έχει διάμετρο 4,3 ίντσες. Η ανάλυση των 720x1280 pixels μεταφράζεται σε κορυφαία ευκρίνεια και το ενιαίο πολυανθρακικό σώμα του θυμίζει τόσο το One X, όσο και τα Lumia της Nokia (κυρίως λόγω χρωμάτων). Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1,5GHz, 1GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 16GB (επεκτάσιμο με κάρτες microSD) και κάμερες 8MP στην πίσω πλευρά και 2,1MP στην πρόσοψη –και οι δύο μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψεις βίντεο 1080p.

 

 

Για όσους πάλι προτιμούν να μην ξοδεύουν πολλά χρήματα για ένα smartphone, η HTC παρουσίασε και το πιο προσιτό Windows Phone 8S, που κινείται στην κατηγορία των mid-range συσκευών. Διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 χρονισμένο στο 1GHz, 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρο –και πάλι επεκτάσιμου μέσω καρτών microSD. Η κάμερα στην πίσω πλευρά έχει ανάλυση 5MP, ενώ αυτή της πρόσοψης λάμπει δια της απουσίας της. Τέλος, η οθόνη των 4 ιντσών είναι WVGA ανάλυσης (480x800 pixels). Ακολουθεί το αναλυτικό δελτίο τύπου της HTC και ένα βίντεο αφιερωμένο στο design των δύο συσκευών.

 

 

Δελτίο Τύπου

Η HTC, κορυφαία εταιρεία κατασκευής συσκευών κινητής τηλεφωνίας που ξεχωρίζουν παγκοσμίως για τον σχεδιασμό και την καινοτομία τους, και η Microsoft παρουσίασαν σήμερα από κοινού τα πρώτα κινητά με άκρως χαρακτηριστικό στυλ Windows Phone, τα εντυπωσιακά Windows® Phone 8X και 8S της HTC®. «Τρέχουν» το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό τους, τον ήχο Beats Audio™ ποιότητας στούντιο και τις απίστευτες δυνατότητες της κάμερας.

«Ο συνδυασμός των νέων πανέμορφων Windows Phone 8X και 8S της HTC με την επωνυμία μας αποτελεί μεγάλο ορόσημο και για τις δύο εταιρείες», δήλωσε σχετικά ο Steve Ballmer, CEO της Microsoft. «Μαζί, προσφέρουμε στους χρήστες μια ξεκάθαρη επιλογή και μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Είμαι κατενθουσιασμένος που η μακρά συνεργασία μας οδηγείται σε νέα επίπεδα.»

«Το Windows Phone 8 μάς ενέπνευσε να δημιουργήσουμε νέα Smartphone που θα του έδιναν τον απαράμιλλο σχεδιασμό και την προσωπικότητα που του αξίζει» δήλωσε ο Peter Chou, CEO της HTC Corporation. «Το Windows Phone έχει αναδειχθεί ξεκάθαρα ένα από τα κορυφαία οικοσυστήματα κινητών τηλεφώνων και ανταγωνίζεται με αξιώσεις οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα για Smartphone στον κόσμο.»

 

Μοναδικός σχεδιασμός

Το Windows Phone, το μόνο τηλέφωνο με Live Tiles, υιοθετεί μια καθαρή, δ

Keywords
Τυχαία Θέματα