H HP παρουσιάζει το πρώτο στον κόσμο all-in-one workstation

Το Z1 της HP εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία workstations.

Δελτίο Τύπου

Η HP παρουσιάζει το πρώτο στον κόσμο all-in-one workstation. Χάρη στη μοναδική της σχεδίαση, η οθόνη 27 ιντσών του νέου workstation Ζ1 της HP ανοίγει και ο χρήστης μπορεί να αντικαταστήσει εξαρτήματα και να κάνει αναβαθμίσεις χωρίς τη χρήση εργαλείων .

Το workstation Ζ1 της HP συνδυάζει κομψή βιομηχανική σχεδίαση με ταχύτατη απόδοση, διαθέτει επεξεργαστή Intel® Xeon® και κάρτα γραφικών NVIDIA

Quadro που υποστηρίζει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, και συνοδεύεται από την αξιοπιστία της HP.

Το Ζ1 της HP είναι ιδανικό για εργασίες που απαιτούν computer design και επεξεργασία ψηφιακών μέσων, και για επαγγελματίες όπως αρχιτέκτονες, εκπαιδευτικούς ή ανεξάρτητους επαγγελματίες. Προσφέρει μία πλήρη γκάμα γραφικών και υψηλού επιπέδου δυνατότητες επεξεργασίας, ενώ είναι ελεγμένο και πιστοποιημένα συμβατό με τις σύγχρονες εφαρμογές της βιομηχανίας.

Ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα να υλοποιήσει όλες τις ιδέες του με το Z1 της HP, είτε είναι για παράδειγμα μηχανικός και δημιουργεί τρισδιάστατα στοιχεία είτε είναι αρχιτέκτονας και σχεδιάζει κτήρια είτε παραγωγός βίντεο που επιμελείται υλικό ή φωτογράφος που τελειοποιεί φωτογραφικές λήψεις.

«Το Ζ1 της HP εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία workstations ανεβάζοντας ακόμα υψηλότερα τον πήχη στον τομέα της σχεδίασης, την απόδοσης, της αναβάθμισης και της υποστήριξης», αναφέρει ο Kobi Elbaz, Commercial Solutions director, του Personal Systems Group της HP για την περιοχή της EMEA. «Με πρωτοποριακή σχεδίαση και εμπειρία που βελτιώνει την οπτική και λειτουργική απόδοση, το Z1 της HP θα ενισχύσει την ηγετική μας θέση στην αγορά».

 

Απόδοση χωρίς συμβιβασμούς

Απόδοση του workstation. Διαθέτει επαγγελματική κάρτα γραφικών NVIDIA Quadro, μνήμη ECC, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Xeon, λύσεις λογισμικού ανεξάρτητου πωλητή και αθόρυβη λειτουργία.

Πλαίσιο χωρίς χρήση εργαλείων. Οι χρήστες μπορούν με ευκολία να προσθέσουν έναν σκληρό δίσκο, να αναβαθμίσουν τη μνήμη ή να έχουν πρόσβαση στην κάρτα γραφικών ανοίγοντας απλά το πλαίσιο.

Αποθηκευτικός χώρος επιπέδου workstation. Οι χρήστες μπορούν να διαλέξουν από μια ποικιλία τύπων συστημάτων αποθήκευσης όπως, 7.2Κ και 10Κ SATA , SSD, προαιρετικές διαμορφώσεις RAID, αναγνώστη καρτών media πολλαπλών format και οπτικούς δίσκους.

Επαγγελματική απεικόνιση. Η 27 ιντσών οθόνη λευκού φωτισμού LED με ανάλυση 2,560 x 1,440 υποστηρίζει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο χρώματα ενώ διαθέτει ευρεία γωνία θέασης 178 μοιρών και πίνακα IPS.

Ήχος υψηλής πιστότητας. Τα Front-facing dual-cone ηχεία και το λογισμικό SRS Premium Sound προσφέρουν υψηλής πιστότητας ήχο.

HD Κάμερα. Πραγματοποιήστε πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις και παρατηρήστε και τη μικρότερη λεπτομέρεια να αντανακλάτε στα μάτια σας. Η webcam επίσης επιτρέπει τη λήψη HD βίντεο.

Λογισμικό Remote Graphics της HP. Οι χρήστες μπορούν να εργάζονται από απόσταση κα

Keywords
Τυχαία Θέματα