Godus: το νέο παιχνίδι του Peter Molyneux

Αναζητά χρηματοδότηση £450.000 μέσω του Kickstarter.

Μετά την αποχώρησή του από τη Lionhead και τη Microsoft τον περασμένο Μάρτιο, o Peter Molyneux (διάσημος για τα παιχνίδια Populous, Theme Park, Black & White, Fable και πολλά άλλα) προσχώρησε στην εταιρεία 22cans

του Tim Rance (επίσης πρώην στέλεχος της Lionhead Studios).

Οχτώ περίπου μήνες αργότερα, έφτασε η στιγμή για την αποκάλυψη του πρώτου μεγάλου τίτλου της εταιρείας, ονόματι Godus. Πρακτικά, πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή του Populous (που δημιούργησε την κατηγορία των «god games») ή όπως αναφέρεται στη σελίδα του project στο Kickstarter, μια «επανεφεύρεσή» του.

Σύμφωνα με την εταιρεία, παρόλο που το Populus κυκλοφόρησε στην αγορά πριν από 22 χρόνια –στην 8-bit εποχή–, μέχρι σήμερα κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχει καταφέρει να αποδώσει με τον ίδιο τρόπο την εμπειρία του να παίζεις τον θεό. Το Godus αναμένεται, εφόσον επιτευχθεί ο στόχος των £450.000, να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2013 για PC, iOS και Android και θα υποστηρίζει φυσικά online multiplayer. Αν θέλεις να συμβάλεις κι εσύ οικονομικά εξασφαλίζοντας παράλληλα ένα ψηφιακό αντίγραφο του Godus, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς τη σελίδα του project στο Kickstarter κάνοντας κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα