Get the Kiss

Ο ερωτικός ψυχολόγος Jean Zougan μας δίνει τα φώτα του!

Μοναξία. One Night Stands. Ξεπέτες. Χυλόπιτες. Τα καθημερινά προβλήματα του σύγχρονου άνδρα. Που οδεύει άραγε αυτός ο κόσμος; Εντάξει, εδώ που τα λέμε, το να κερδίσεις ένα φιλί εν έτει 2013 δεν είναι δα και τόσο δύσκολο. Χρειάζεται απλώς μεθοδικότητα. Η διαφορά βλέπεις, κρύβεται στις λεπτομέρειες –και δεν εννοούμε την καλοκαιρινή συλλογή επώνυμων ρούχων που ίσως ήρθαν κατευθείαν στο μυαλό σου.

Αν για παράδειγμα αγνοείς το γεγονός πως οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που

περιποιούνται τον εαυτό τους, τότε είσαι χαμένος από χέρι. Καλύτερα να μην το κουράζεις. Η ξυρισμένη επιδερμίδα και τα περιποιημένα γένια είναι must, αν θέλεις φυσικά να έχεις θετικές αντιδράσεις στα φλερτ σου και μεγάλες «επιτυχίες» στο γυναικείο φύλλο. Άσε που μια στις δύο γυναίκες προτιμά τον άνδρα φρεσκοξυρισμένο –κόντρα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στη μόδα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να έχεις σκληρά γένια που πιθανότατα θα προκαλέσουν ερεθισμό στην επιδερμίδα σου. Ο «ερωτικός ψυχολόγος» δεν σηκώνει κουβέντα!

Για καλή μας τύχη, τα μεγάλα μυαλά της Gillette έχουν εξελίξει τόσο πολύ την τεχνολογία της ανδρικής περιποίησης και του ξυρίσματος, που ακόμα κι αν ξυρίζεσαι κάθε μέρα, το δέρμα σου δεν θα είναι ποτέ ερεθισμένο. Δοκιμασμένο και εγγυημένο. Κι αν το στιλ σου προστάζει μουστάκι ή γένια, η Gillette διαθέτει τα κατάλληλα «εργαλεία» για να τα διατηρείς πάντα περιποιημένα. Σίγουρα θα έρθεις πιο κοντά στο να πάρεις το φιλί απ’ τη γυναίκα των ονείρων σου. Δεν το λέμε εμείς, ο Jean Zougan!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ JEAN ZOUGAN ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

Μπες κι εσύ στο youtube.com/Gillette και η σούπερ διαδραστική εφαρμογή της Gillette με τα χρήσιμα tips της θα σε βοηθήσει να κερδίζεις το ένα φιλί μετά το άλλο. Ο Jean Jougan θα σε κάνει… «master»! Μάθε πώς να είσαι πάντα περιποιημένος –γιατί ξέρεις ότι μετράει πολύ– και δες ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνεις, ποια είναι η εκτίμηση του κορυφαίου «ερωτικού ψυχολόγου» για σένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα