Archos Platinum Line: tablets στις 8 και 9,7 ίντσες με τετραπύρηνους επεξεργαστές

Εκπληκτική ομοιότητα με τα iPad της Apple.

Τα δύο tablets της νέας σειράς Platinum της Archos είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προκαλέσουν την αντίδραση της Apple με αγωγές όταν έρθει η ώρα της κυκλοφορίας τους στις μεγάλες αγορές. Κι αυτό, γιατί όπως μπορείς να διαπιστώσεις κι ο ίδιος απ’ τις παραπάνω φωτογραφίες,

μοιάζουν εξαιρετικά με τα iPad Retina και iPad Mini. Βέβαια για τους fans του Android που θα μπορέσουν να τα αποκτήσουν σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, και τα δύο tablets διαθέτουν τετραπύρηνους επεξεργαστές χρονισμένους στα 1.2 GHz και οχταπύρηνες GPU, ενώ οι κάμερες στην πίσω πλευρά και την πρόσοψη έχουν ανάλυση 2 megapixel. Η ουσιαστική διαφορά μεταξύ τους βρίσκεται στην διαγώνιο και την ανάλυση της οθόνης τους: το Platinum 80 διαθέτει οθόνη 8 ιντσών με ανάλυση 1024x768 pixels, ενώ το Platinum 97 οθόνη 9,7 ιντσών με ανάλυση 2048x1536 pixels. Όσο για τις τιμές τους, το πιθανότερο είναι να κοστίζουν €199 (το Platinum 80) και €329 (το Platinum 97) όταν με το καλό κυκλοφορήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά τους προσεχείς μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα