Acer Liquid S2: το πρώτο smartphone με εγγραφή 4Κ βίντεο

14:30 2/9/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Οθόνη 6 ιντσών και επεξεργαστής Snapdragon 800 στη νέα συσκευή της Acer.

Μπορεί η Acer με το Liquid S1, το πρώτο της μεγάλο smartphone (ή phablet), να μην κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, ωστόσο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα «ξαναχτυπά» με το, σαφώς πιο φιλόδοξο, Liquid S2. Γράφουμε φιλόδοξο, επειδή

καταφέρνει να συγκεντρώσει χαρακτηριστικά που δεν έχουμε συναντήσει ξανά μέχρι σήμερα σε φορητή συσκευή.

Το Acer Liquid S2, λοιπόν, έχει την τιμή να είναι το πρώτο smartphone με ικανότητα εγγραφής 4Κ βίντεο –το πού θα το αναπαράγεις, με τις τιμές των 4Κ τηλεοράσεων στα ύψη, είναι μια άλλη ιστορία. Το Liquid S2 ωστόσο, τα πηγαίνει εξαιρετικά και με τα Full HD (1080p) βίντεο, αφού σύμφωνα με την Acer οι λήψεις πραγματοποιούντα στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Για να καταφέρει τα παραπάνω, το νέο smartphone της Acer βασίζεται στο πανίσχυρο SoC Snapdragon 800 της Qualcomm, με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή του χρονισμένο στα 2.2GHz. Κατά τα άλλα, το Liquid S2 διαθέτει 2GB RAM, IPS οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1080x1920 pixels, κάμερες 13 megapixel στην πίσω πλευρά και 2 megapixel στην πρόσοψη, 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία χωρητικότητας 3.300mAh.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει 4G LTE και πως το πάχος του δεν ξεπερνά τα 9 χιλιοστά. Το Acer Liquid S2 αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου στην Ευρώπη –ίσως δηλαδή στην πράξη το Galaxy Note III προλάβει χρονικά το πραγματικό λανσάρισμα στην αγορά της εγγραφής 4Κ βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα