3D Βlu-ray player LG με κορυφαίες λειτουργίες Smart TV

14:19 6/6/2013 - Πηγή: i-TECH4U

Το BP730 Smart 3D Blu-ray Player συνοδεύεται από το Magic Remote.

Δελτίο Τύπου

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το BP730, ένα all-in-one 3D Smart Blu-ray player το οποίο προσφέρει δυνατότητα αναπαραγωγής 3D και πληθώρα

multimedia αρχείων, απεριόριστες επιλογές συνδεσιμότητας, αλλά και το πολυβραβευμένο Magic Remote. Το BP730, το οποίο πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο καινοτομίας 2013 International CES® Innovations Award, αποτελεί μια πολύ ισχυρή πρόταση οικιακής ψυχαγωγίας, με ιδιαίτερα προηγμένα χαρακτηριστικά.

“Tο BP730 συνδυάζει την άνετη εμπειρία θέασης, την καλύτερη ποιότητα εικόνας και τον εξαιρετικό ήχο, όλα σε ένα πακέτο,” ανέφερε ο κ. Άρης Κουτελός, Consumer Εlectronics Director, LG Electronics Hellas. “Με χαρακτηριστικά τη λαμπερή και ευκρινή τρισδιάστατη εικόνα 3D , την πιο προηγμένη τεχνολογία Blu-ray, την εύκολη πρόσβαση και τη μεγαλύτερη συνδεσιμότητα, όπως η αναπαραγωγή της οθόνης των smartphones στην TV (display mirroring), το BP730 τοποθετείται στην κορυφή της κατηγορίας των Blu-ray players. Αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για την οικιακή ψυχαγωγία των καταναλωτών που αναζητούν όχι μόνο πλούσιες δυνατότητες αλλά εντυπωσιακό και premium design.”

Πανεύκολη λειτουργία Smart TV

Tο BP730 προσφέρει μια σειρά προηγμένες λειτουργίες Smart TV, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να απολαύσει χρησιμοποιώντας το Magic Remote και την πλατφόρμα Smart TV της LG. Το Magic Remote λειτουργεί σαν ένα ποντίκι υπολογιστή στον αέρα, με λειτουργίες pointing και wheel επιλογής για πιο εύκολο web browsing και αναζήτηση περιεχομένου.

Εύκολες συνδέσεις για Premium περιεχόμενο και Apps χωρίς περιορισμούς
εξασφαλίζοντας μια καλύτερη εμπειρία χρήσης, είτε πρόκειται για την παρακολούθηση ενός 3D Blu-ray, είτε για το streaming περιεχομένου μέσω της πλατφόρμας LG Smart TV. Οι πάροχοι premium περιεχομένου, όπως το YouTube, προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το Blu-ray player για να κατεβάσουν συμπληρωματικό online περιεχόμενο, πέρα από εκείνο που υπάρχει στους δίσκους 2D ή 3D Blu-ray που έχουν στη διάθεση τους. Επιπλέον, η συσκευή μπορεί να κάνει upscale σε Ultra HD, για όσους διαθέτουν οθόνη συμβατή με αυτήν την ανάλυση. Η λειτουργία LG Smart Share εξασφαλίζει την απρόσκοπτη πρόσβαση σε οποιοδήποτε αρχείο μουσικής, φωτογραφία, ή ταινία βρίσκεται σε κάποια από τις συσκευές του οικιακού μας δικτύου. Τέλος, το BP730 υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία Miracast, η οποία επιτρέπει την ασύρματη αναπαραγωγή της οθόνης του smartphone ή άλλων εξωτερικών συσκευών στην TV (mirroring).

Καινοτομικός σχεδιασμός και αυτονόητες λειτουργίες

Εάν θέλουμε να παρακολουθήσουμε μια ταινία αργά το βράδυ, η λειτουργία Private Sound επιτρέπει στο Smart Blu-ray player να μεταφέρει τον ήχο της ταινίας στα ακουστικά του smartphone μας, ώστε να ακούμε κάθε λεπτομέρεια των διαλόγων χωρίς να ενοχλούμε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Αντί για τον παραδοσιακό δίσκο φόρτωσης, το BP730 διαθέτει μια ειδική σχισμή για την εισαγωγή των δίσκων, χάρη στην οποία διατηρεί μια πιο καθαρή σχεδιαστική γραμμή και μειώνει τα κινούμενα μέρη, τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να προξενήσουν κάποια μηχανική βλάβη. Το γυαλιστερό περίβλημα χαρίζει στη συσκευή μια ποιοτική όψη, ανάλογη με την αντίστοιχη ενός ακριβού μεταλλικού κουτιού, ενώ στο συνολικό αισθητικό αποτέλεσμα συμβάλλουν και τα κομψά πλήκτρα αφής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

LG Magic RemoteΥποστήριξη Adobe Flash και HTML5Πρόσβαση σε Premium υπηρεσίες VoD, μέσω ειδικών LG apps που υπάρχουν στο πακέτο περιεχομένου LG Smart TV Remote app για smartphones (Android & iOS)3D / 2D Blu-ray / DVD / Αναπαραγωγή Media FileUpscaling σε ανάλυση Ultra HD (3.840 x 2.160) Μετατροπή 2D σε 3DWi-Fi DirectWi-Fi CERTIFIED MiracastTM (mirror imaging της οθόνης smartphone ή tablet στην TV)DLNAPrivate Sound Mode (όταν η TV είναι σε σίγαση ο ήχος της οδηγείται στο smartphone)
Keywords
Τυχαία Θέματα