Ζόζεφιν: Αποκάλυψε τι πλαστική έκανε στα 17 της!

Την πλαστική στην οποία είχε υποβληθεί σε ηλικία 17 ετών αποκάλυψε η Ζόζεφιν, επισημαίνοντας ότι επρόκειτο για μια περίοδο που η ίδια ένιωθε ανασφάλεια με την εξωτερική της εμφάνιση.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, η τραγουδίστρια γνωστοποίησε συγκεκριμένα ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη της, τονίζοντας ότι νιώθει καλά για την απόφασή της αυτή.

«Όποτε με σταματάει κόσμος στον δρόμο, μου λέει με σιγουριά “είσαι όλη μέρα στο γυμναστήριο”. Πλέον, έχω πει ότι επειδή

δεν θέλω να τους το χαλάω, θα λέω ότι πηγαίνω. Τα τελευταία χρόνια, καθώς αυτή η δουλειά δεν έχει ωράρια, δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο, ώστε να πηγαίνω όσο συχνά θέλω στο γυμναστήριο. Αλλά με τις τόσες πολλές πρόβες που κάνω με τους χορευτές στη σκηνή, μπορεί να με κρατήσουν και οκτώ ώρες, πιστεύω ότι είναι αρκετό για να είναι το σώμα μου σε φόρμα. Φροντίζω όμως, να τρώω υγιεινά. Πίνω πολύ νερό και προσπαθώ να κοιμάμαι καλά, ιδανικά για ένα οκτάωρο. Συνήθως κοιμάμαι πέντε με έξι ώρες» είπε και πρόσθεσε:

«Σε μικρότερη ηλικία, έχω περάσει περιόδους που δεν μου άρεσε τίποτα ή που είχα ανασφάλεια. Είμαι όμως, ένα κορίτσι που όταν ανεβαίνει πάνω στη σκηνή δεν υποδύεται κάποια άλλη. Αν καταφέρεις αυτό που παρουσιάζεις να είναι όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που είσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν διαφέρω από αυτό που βλέπει ο κόσμος στις live εμφανίσεις μου. Είμαι η ίδια και αυτό μου δίνει ηρεμία. Αυτό το έκανα στα 17 μου, πριν ξεκινήσω το τραγούδι. Ήθελα να τη διορθώσω και νιώθω ότι έκανα καλά. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».

Διαβάστε επίσης:

Μπεν Άφλεκ – Τζένιφερ Λόπεζ: Δείτε πόσο πωλούν την έπαυλή τους στο Μπέβερλι Χιλς

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Τους φαίνομαι σνομπ, δεν πειράζει, δεν είναι τόσο κακό» (Video)

Δέσποινα Βανδή: Η νυχτερινή έξοδος με την κόρη της, Μελίνα – «Χαλαρώνω με το κοριτσάκι μου» (Photos)

Keywords
Τυχαία Θέματα