«Ζωή, διώξε τη Ραχήλ»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβληματισμό σε αρκετούς από τους στενούς συνεργάτες της Ζωής Κωνσταντοπούλου έχει προκαλέσει η υπερδραστηριότητα της Ραχήλ Μακρή στο πλευρό της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

Όπως γράφει το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, άνθρωποι που είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στην κυρία Κωνσταντοπούλου και τη βοηθούν στο νέο εγχείρημά της έχουν σοβαρότατες διαφωνίες με αυτή την ταύτιση του προσώπου της με τη Ραχήλ.

Η

εκτίμησή τους είναι πως, ενώ η πρώην πρόεδρος της Βουλής κάνει «γκελ» σε ένα διόλου ευκαταφρόνητο κομμάτι της κοινωνίας, δεν συμβαίνει το ίδιο με τη Ραχήλ Μακρή. Επίσης, θεωρούν ότι η τελευταία της «αφαιρεί» από την προσπάθεια που κάνει να δείξει ότι το κόμμα της είναι αξιόπιστο και στιβαρό.

Ποια είναι η αντίδραση της Ζωής; Θεωρεί ότι η Ραχήλ Μακρή ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα από τους ανθρώπους που της συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα και δεν της είναι καθόλου εύκολο να ανοίξει μια συζήτηση μαζί της που θα τη δυσαρεστούσε. Αλλά και επί της ουσίας εκτιμά ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο «δραματικά» όσο της τα παρουσιάζουν οι συνεργάτης της.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο συνεχίζουμε να βλέπουμε τις δύο γυναίκες δίπλα-δίπλα σε κάθε μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιεί η Πλεύση Ελευθερίας. Τουλάχιστον προς το παρόν, που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα της Ζωής έχει μια μικρή μεν, υπαρκτή δε δυναμική.

Το αν θα εισακουστούν τελικά οι εισηγήσεις των ανθρώπων της κ. Κωνσταντοπούλου θα το μάθουμε το επόμενο διάστημα.

Πηγή: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ζωή ΚωνσταντοπούλουΠαραπολιτικάΜακρή ΡαχήλΠλεύση ΕλευθερίαςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Αναζητήσεις
ζωή κωνσταντοπούλου
Τυχαία Θέματα