Ζιντάν: «Κανείς δεν είναι φαβορί»

ΑΘΛΗΤΙΚA

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν δέχεται τον τίτλο του φαβορί για την Ρεάλ στον τελικό του Champions League, με τον «Ζιζού» να αποθεώνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Είμαστε έτοιμοι. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και τώρα βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο για να παίξουμε στον τελικό. Η Ρεάλ ξέρει πως να παίζει στην πίεση. Το βίωσα ως παίκτης και ως προπονητής», ανέφερε αρχικά για τον τελικό (3/6) του Κάρντιφ ο Ζιντάν.

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Ρεάλ μίλησε

για το φαβορί του τελικού: «Μπορεί να λένε ότι είμαστε το φαβορί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι και στον τελικό μπορούν να συμβούν τα πάντα. Οι πιθανότητες είναι 50-50. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε και πάλι το Champions League. Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλω, όπως και όλοι, να κλείσουμε με ωραίο τρόπο τη σεζόν».

Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζιντάν είπε: «Είμαστε όλοι στο ίδιο καράβι και κάποιοι θα πρέπει να παίξουν περισσότερο, ενώ κάποιοι άλλοι λιγότερο. Ο Ρονάλντο νοιάζεται για τους άλλους. Θέλει συνεχώς περισσότερα. Ακόμη και στην προπόνηση θέλει να κερδίζει. Έχει κάτι μέσα του... Είναι γεννημένος νικητής».

Πηγή: SDNA

ΖιντάντελικόςΤσάμπιονς ΛιγκΡεάλHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα