Ζαχαριάδης: «Ο κ. Μπακογιάννης δείχνει έλλειψη κατανόησης του θεσμικού και διοικητικού του ρόλου»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Ζαχαριάδης, σχολίασε μέσω ανάρτησής του στο Facebook, τη συνέντευξη που παραχώρησε χθες ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, στην ΕΡΤ.

«Δείχνει να αγνοεί ή να ξεχνά ότι ο Δήμος είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας, ότι είναι δική του ευθύνη η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των δημοτών, η διαφύλαξη και η προστασία του δημόσιου χώρου. Ο κ. Μπακογιάννης δείχνει έλλειψη κατανόησης

του θεσμικού και διοικητικού του ρόλου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Μπακογιάννη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ζαχαριάδη:

«Αδιανόητο. Διάβασα την ανάρτηση του κ. Μπακογιάννη και την απάντησή του σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ “Μακάρι να υπάρξει στην Αθήνα κίνημα τραπεζοκαθισμάτων, είναι κίνημα νομιμότητας”. Τη δήλωση αυτή θα μπορούσε να την κάνει οποιοσδήποτε δημότης της Αθήνας, εκτός από τον κ. Μπακογιάννη. Δείχνει να αγνοεί ή να ξεχνά ότι ο Δήμος είναι ο θεματοφύλακας της νομιμότητας, ότι είναι δική του ευθύνη η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των δημοτών, η διαφύλαξη και η προστασία του δημόσιου χώρου. Ο κ. Μπακογιάννης δείχνει έλλειψη κατανόησης του θεσμικού και διοικητικού του ρόλου. Εμείς από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε τη δημιουργία ενός κινήματος πολιτών για την Αθήνα και φαίνεται ότι ο κ. Μπακογιάννης μπερδεύτηκε».

Διαβάστε επίσης:

Φάμελλος: «Από τις 24 Ιουλίου έχουμε ζητήσει συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές»

Ξανθόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) για αυτόκλητους «πολιτοφύλακες»: Βαριά εγκλήματα κατά του ανθρώπου και της πολιτείας

Καλπάκης: «Ζούμε ημέρες πλήρους κατάρρευσης – Ανίκανο ξανά το “επιτελικό” κράτος» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα