Υπόθεση παρακολουθήσεων: Αλλάζει το αφήγημα η κυβέρνηση – «Κέντρα που αυτονομήθηκαν»

Στρογγυλεύει μέρα με τη μέρα η κυβέρνηση το ζήτημα των παρακολουθήσεων.

Από τα… μυθεύματα χτίζεται τώρα μία προσέγγιση σύμφωνα με την οποία παρακολουθήσεις υπήρχαν αλλά αυτές δεν τις γνώριζε ο Πρωθυπουργός. Και που τις αποδίδουν αυτές; Μα φυσικά σε «κάποια παράκεντρα» τα οποία αυτονομήθηκαν. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζουν κορυφαία «γαλάζια» στελέχη.

Τα ίδια στελέχη μάλιστα σχολιάζουν σκωπτικά και την back – to – back εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη δίπλα στον Κωστή Χατζηδάκη.

Την Κυριακή στο Χαϊδάρι και σε κομματική ομιλία και χθες στο Υπουργείο Εργασίας.

Όλα ξεκίνησαν από τα δημοσιεύματα στα οποία φέρεται ο κ. Χατζηδάκης να παρακολουθείται από την ΕΥΠ για σχεδόν ένα χρόνο, την περίοδο κατά την οποία ήταν Υπουργός Ενέργειας.

Μένουμε στο ζήτημα των παρακολουθήσεων. Πολύ μα πολύ αρνητικά είδαν στελέχη του Μαξίμου την χθεσινή παρουσία του Υπουργού Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στη Βουλή. Όχι μόνο για τα όσα είπε αλλά και την (τηλεοπτική) εικόνα που είχε. Ερωτηθείς από τον Γιάννη Ραγκούση του ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα των υποκλοπών ο κ. Παναγιώτοπουλος ανέφερε:

«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει να κάνει τίποτα μ΄αυτήν την υπόθεση, γιατί η ΕΥΠ δεν έχει να κάνει τίποτα με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το ξέρετε. Θέλετε μία απάντηση από εμένα. Μπορεί αύριο, σε μία λίστα ακόμα – δεν ξέρω, στο τέλος όπως είπαμε όλοι θα μπούμε σε αυτή τη λίστα- να είναι κι άλλα πρόσωπα και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας σε παρακολούθηση, όχι από την ΕΥΠ, γενικώς οι παρακολουθήσεις. Τι να κάνουμε; Περιμένουμε το επόμενο τεύχος για να δούμε, όπως με τις κυριακάτικες κάποτε προσφορές των εφημερίδων, το επόμενο κομμάτι της λίστας να σχολιάσουμε και επ’ αυτού. Στην ερώτησή σας, όμως… τι να διαψεύσω, αφού δεν γνωρίζω. Αφού δε γνωρίζω. Και τι σχέση έχω εγώ με τις παρακολουθήσεις; Καμία απολύτως, έτσι;»

Στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης υποστήριζαν ότι οι παραπάνω δηλώσεις του Νίκου Παναγιωτόπουλου δημιουργούν πολλά ερωτηματικά κυρίως μετά και τη σύγκρουση που υπάρχει ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία για το ζήτημα της παρακολούθησης ή μη του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου. 

Διαβάστε επίσης:

Εύα Καϊλή: Ποιος παίρνει την έδρα της αν παραιτηθεί μετά από πιέσεις από το Ευρωκοινοβούλιο

ΠΑΣΟΚ: Η τελευταία συνάντηση του Ανδρουλάκη με την Καϊλή – Ο έντονος διάλογος που είχαν

Ο… αναλυτής δημοσκοπήσεων που αναζητεί την έδρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπόθεση, Αλλάζει, – Κέντρα,ypothesi, allazei, – kentra