Υπεύθυνος ζωολογικού κήπου έσφαξε τα ζώα και τα έψησε σε πάρτι για τους καλεσμένους του (Video)

Αδιανόητο είναι αυτό που έκανε ο πρώην υπεύθυνος για τον ζωολογικό κήπο στην πόλη Τσιλπανσίνγκο του Μεξικού: έσφαξε τέσσερις κατσίκες-νάνους, που φιλοξενούνταν στον ζωολογικό κήπο και πρόσφερε το κρέας τους σε πάρτι που έγινε τις μέρες των Χριστουγέννων.

Οι αρχές διερευνούν επίσης καταγγελίες σε βάρος του ίδιου ατόμου, ότι επέτρεπε να πωλείται και να καταναλώνεται κρέας από ζώα που βρίσκονταν στον ζωολογικό κήπο.

Για την περίπτωση με τις τέσσερις κατσίκες-νάνους ο Χοσέ Ρουμπέν Νάβα κατηγορείται ότι «έσφαξε τα ζώα και μαγείρεψε το κρέας στις εγκαταστάσεις του ζωολογικού

κήπου και στη συνέχεια τα πρόσφερε στους προσκεκλημένους σε πάρτι που οργανώθηκε για το τέλος της χρονιάς», όπως δήλωσε ο Φερνάντο Ρουίς Γκουτιέρες, διευθυντής της υπηρεσίας άγριας πανίδας στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

«Η ενέργεια αυτή έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων που κατανάλωσαν το κρέας διότι αυτά τα ζώα δεν είναι κατάλληλα για κατανάλωση από ανθρώπους», πρόσθεσε ο Ρουίς Γκουτιέρες.

Ο Ρουμπέν Νάβα παύθηκε από τα καθήκοντα του διευθυντή του ζωολογικού κήπου της πόλης Τσιλπανσίνγκο στις 12 Ιανουαρίου, μετά τον θάνατο και ενός ελαφιού. Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο Ρουμπέν Νάβας και στο παρελθόν εμπορευόταν το κρέας ζώων του ζωολογικού κήπου.

Διαβάστε επίσης:

Oυκρανία: Πάρτι διαφθοράς εν μέσω πολέμου – ‘Επιασαν στα πράσα αξιωματούχους (Photos/Video)

ΗΠΑ: «Κυνήγι μαγισσών» στη Φλόριντα – Bιβλία αφαιρούνται από τις σχολικές βιβλιοθήκες γιατί θεωρούνται «ακατάλληλα» (Videos)

Bloomberg: Το φάρμακο της Merck συνδέεται με νέες μεταλλάξεις του κορωνοϊού – Τι απαντά η εταιρεία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπεύθυνος, Video,ypefthynos, Video