Ξέσπασμα Ρονάλντο μετά τα 8 γκολ: "Δεν ήμουν λίγος;"

ΑΘΛΗΤΙΚA

«Πριν ήμουν λίγος, τώρα που σημείωσα οκτώ γκολ σε δύο αγώνες έγινα ξανά ισχυρός ...». Με αρκετή δόση ειρωνείας ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσπέρασε τις ισπανικές εφημερίδες, χωρίς να διαθέσει πολύ χρόνο στους δημοσιογράφους, που τον είχαν επικρίνει ιδιαίτερα στην αρχή της σεζόν. Ο Πορτογάλος, που στην νίκη με την Σαχτάρ σημείωσε χατ-τρικ, λίγες ημέρες μετά τα πέντε γκολ στην Εσπανιόλ (0-6), έφτασε συνολικά τα οκτώ σε δύο ματς. Ο CR7 έχει ξεπεράσει το ρεκόρ του

Ραούλ και είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ με 323 γκολ.

Μετά την άρνησή του να πάει στην συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τους Ουκρανούς, δίπλα στον Ράφα Μπενίτεθ, επέλεξε να μιλήσει στη μεικτή ζώνη μετά τον αγώνα. «Είμαστε σε μια καλή στιγμή και είναι σωστό να αναδειχθεί το έργο της ομάδας. Είμαστε συμπαγής στην άμυνα και παίξαμε καλά κατά την Σαχτάρ που παραμένει μια καλή ομάδα , η οποία ξέρει να κάνει καλή κατοχή. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε με το σωστό πόδι στο Champions League, στο πρωτάθλημα δεν είχαμε αρχίσει πολύ καλά, αλλά τώρα είμαστε μια χαρά. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου, αλλά οφείλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν πολύ. Πιστεύουν σε μένα, έχω ανάγκη πολλές μπάλες και χάρη σε αυτούς μπορώ να πετυχαίνω γκολ,» είπε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το παιχνίδι. Όχι μονάχα για την άμυνά του, που ακόμα δεν έχει παραβιαστεί σε τέσσερα ματς, αλλά και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο,» είπε ο Ισπανός προπονητής.

Η Ρεάλ χαίρεται στην αναγέννηση του Ρονάλντο, αλλά προβληματίζεται με τους τραυματισμούς του Μπέιλ (μυϊκό πρόβλημα), Σέρχιο Ράμος (πρόβλημα στον ώμο) και Βαράν (μελανιασμένο αστράγαλο). Σήμερα αναμένεται οι τρεις τραυματισμοί να αξιολογηθούν με κάθε λεπτομέρεια.

Κριστιάνο ΡονάλντοΡεάλHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα