Ξανά τα ίδια ο Σουάρες: Δάγκωσε πάλι, αυτή τη φορά τον… συμπαίκτη του Ζόρντι Άλμπα (Video)

Ο Λουίς Σουάρες, γνωστός για τα αλλεπάλληλα περιστατικά… δαγκωμάτων στην καριέρα του, απασχολεί ξανά τα διεθνή μέσα μετά το πρόσφατο επεισόδιο στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με τη LAFC για τα προημιτελικά του Concacaf Champions Cup. Αυτή τη φορά όμως, το «θύμα» του δεν ήταν αντίπαλος αλλά… ο συμπαίκτης του, Ζόρντι Άλμπα!

Ο Λουίς Σουάρες είναι γνωστός για τις επιθέσεις που έχει κάνει στους αντιπάλους του δαγκώνοντάς τους. Τώρα, απασχολεί ξανά παγκοσμίως τα Μέσα Ενημέρωσης

μετά το πρόσφατο επεισόδιο στην αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με τη LAFC για τα προημιτελικά του Concacaf Champions Cup. Αυτή τη φορά δεν δάγκωσε αντίπαλο αλλά… έναν συμπαίκτη του, τον Ζόρντι Άλμπα.

Το περιστατικό σημειώθηκε προς το τέλος του αγώνα, όταν ο Μάρλον Σάντος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Λιονέλ Μέσι, προκαλώντας ένταση και σύρραξη μεταξύ των παικτών. Ο Σουάρες και ο Άλμπα, παλιοί φίλοι από την Μπαρτσελόνα, έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ωστόσο μέσα στην αναμπουμπούλα, ο Σουάρες ένιωσε ένα χέρι στο πρόσωπό του και αντανακλαστικά… δάγκωσε. Όταν συνειδητοποίησε πως πρόκειται για το χέρι του Άλμπα, σταμάτησε άμεσα, ωστόσο η ζημιά είχε γίνει και ο Ισπανός ακραίος αμυντικός απομακρύνθηκε εμφανώς πονώντας, με τη βοήθεια του Ολιβιέ Ζιρού της LAFC.

Has Luis Suarez still got it? Depends what you mean by it…pic.twitter.com/J72nCTTYYp

— Football España (@footballespana_) April 14, 2025

Παρά το επεισόδιο, η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-2 και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς. Το ένοχο παρελθόν του Το νέο περιστατικό επανέφερε μνήμες από τις τρεις προηγούμενες αμφιλεγόμενες ενέργειες του Ουρουγουανού επιθετικού. Η αρχή έγινε το 2010 στην Ολλανδία, όταν ως παίκτης του Άγιαξ δάγκωσε τον Ότμαν Μπακάλ της Αϊντχόφεν. Ακολούθησε το περιβόητο δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς το 2013, για το οποίο τιμωρήθηκε με 10 αγωνιστικές, ενώ το αποκορύφωμα ήρθε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, όταν… δάγκωσε τον Τζόρτζιο Κιελίνι, τιμωρούμενος τότε με αποκλεισμό 4 μηνών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί αν ο Σουάρες θα τιμωρηθεί για την πράξη του απέναντι στον Άλμπα.

Μία καριέρα γεμάτη γκολ και τίτλους εκτό από…. δαγκωματιές

Παρά τις αντιδράσεις που προκαλεί με τη συμπεριφορά του, ο Σουάρες παραμένει ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της εποχής του. Μετρά 518 γκολ σε 849 αγώνες και είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Ουρουγουάης με 69 τέρματα.

Στο παλμαρέ του περιλαμβάνονται 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 1 Champions League, 4 Κύπελλα Ισπανίας, 1 League Cup και 1 Κόπα Αμέρικα. Το 2024 μετακόμισε στο Μαϊάμι για να επανενωθεί με τους Μέσι, Μπουσκέτς και Άλμπα, συνεχίζοντας να σκοράρει ακατάπαυστα, με 29 γκολ σε 49 συμμετοχές μέχρι στιγμής.

Διαβάστε επίσης:

Νέο άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: 58χρονη ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Καιρός: Καλοκαιράκι από τον Μάιο; Τι λένε τα μοντέλα της μακροπρόθεσμης πρόγνωσης του Meteo

Φαρμακονήσι:  Δύο σορούς γυναικών και 39 μετανάστες εντόπισε το Λιμενικό – Στη Λέρο οι επιζώντες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξανά, Σουάρες, Δάγκωσε, Ζόρντι Άλμπα Video,xana, souares, dagkose, zornti alba Video