Βρέθηκε ο παρουσιαστής για το «Αsia Express»- Πότε αρχίζουν τα γυρίσματα για το ταξιδιωτικό ριάλιτι του Star

Μπήκε σε προγραμματισμό για υλοποίηση την άνοιξη ώστε να ενταχθεί στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν το ριάλιτι ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι «Asia Express» του Star και από ότι έχει γίνει γνωστό έχει «κλειδώσει» και ο άνθρωπος που θα το παρουσιάζει.

Το «Asia Express» θεωρείται επιτυχημένο πρόγραμμα και σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις στις 12 χώρες του εξωτερικού που προβάλλεται, σύμφωνα και με το Star.

Στον πυρήνα του προγράμματος βρίσκονται 18 άνθρωποι-εννέα

ζευγάρια θεωρητικά γνωστών ανθρώπων- οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη πρόκληση.

Πρέπει να διασχίσουν τέσσερις χώρες της Ασίας, συγκεκριμένα να περάσουν από Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, με ελάχιστα χρήματα. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να διαθέτουν τεράστια θέληση και ευρηματικότητα!

Τα ζευγάρια δεν είναι ακριβώς… ζευγάρια, τουλάχιστον σύμφωνα με το αρχικό σκεπτικό του ριάλιτι.

Ουσιαστικά πρόκειται για ζεύγη παικτών. Οι οποίοι μπορεί να είναι φίλοι, συνεργάτες, συγγενείς. Δεν αποκλείεται όμως να είναι και σύντροφοι.

Η γοητεία του απρόβλεπτου

Σημασία έχει στο «Asia Express» πως ό,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, θα πρέπει να είναι πολύ δυνατό, για να «γράψουν» μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής.

Θα διασχίσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα πρέπει να συνδιαλλαγούν με τους ντόπιους, να έρθουν σε επαφή με την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους.

Θα πρέπει να συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και να γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας.

Ζητούμενο από κάθε ζευγάρι είναι να κάνει το  πνεύμα του «Asia Express», να  αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις. Το θέμα είναι αν θα τα καταφέρουν.

Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό όλα κρίνονται, όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Όπως σε κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του έτσι και στο «Asia Express» υπάρχει διαδικασία αποβολής- αποχώρησης.  Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα το «φάγωμα» ονομάζεται «αποβίβαση».

Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το «Asia Express» και θα επιστρέφει πιο πλούσιο σε εμπειρίες και αυτογνωσία.

Το νέο υπο κατασκευή ριάλιτι του Star φυσικά και θα έχει παρουσιαστή. Αποφασίστηκε, στη θέση αυτή, να είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης δοκιμασμένος στο τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης » του Star που είναι και το καλύτερο, από πλευρά τηλεθέασης, πρόγραμμα του σταθμού.

Η συμμετοχή του στο ριάλιτι δεν αναιρεί την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Κατά τη συνήθη τηλεοπτική πρακτική πραγματοποιούνται συγκεντρωτικά γυρίσματα για τα τηλεπαιχνίδια, οπότε ο Πολυχρονίδης, θα μπορεί να έχει ρόλο στο «Asia Express».

Διαβάστε επίσης

«Εκατομμυριούχος»: Έπαιξε τρέιλερ στον ΑΝΤ1 αλλά τον διεκδικεί και άλλο κανάλι λόγω εμπλοκής

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο (Video)

Τηλεθέαση: The Voice VS J2US – Τι επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρέθηκε, Αsia Express- Πότε, Star,vrethike, asia Express- pote, Star