Βρετανία: Ποιος είναι ο παπάς που τρέχει σε αγώνες αυτοκινήτων

Είναι 17 χρόνια παπάς, αλλά στα 42 χρόνια του, ο Σάιμον Μπάτλερ τολμάει να αδιαφορεί για τα στερεότυπα και έχει γίνει γνωστός όχι τόσο για το έργο του ως ιερέας, όσο για τις επιδόσεις του ως οδηγός αυτοκινήτων ταχύτητας.

Ο Σάιμον Μπάτλερ φροντίζει το ποίμνιό του σε 12 εκκλησίες στο Χάμσαϊρ, τα τρία παιδιά του, αλλά δεν αφήνει τις πίστες ταχύτητας, όπου πρωτομπήκε όταν ήταν έφηβος. Καθώς προετοιμαζόταν για να γίνει ιερέας το πάθος του για την ταχύτητα συνέχιζε να σιγοκαίει.

P5 in the #jaguarclassic and daughter 3’s first question is “but why didn’t you win

daddy?” pic.twitter.com/ys5TOTPfhU

— Simon Butler (@racing_reverend) May 4, 2019

.@BasGazette: @racing_reverend from #Basingstoke gets ready for @24heuresdumans https://t.co/isGho4bBtk#RLRMSport | #LMC | #ROADTOLEMANS | #RacingReverend | #MaximiseYourAdvantage pic.twitter.com/Y9r8ZhWODG

— Leveridge Promotions (@LeveridgePromo) March 30, 2022

Τώρα λέει πως το ποίμνιό του τον αποδέχεται με το πάθος του, αρκετοί πιστοί τον παρακολουθούν όταν αγωνίζεται και μάλιστα του έδωσαν το παρατσούκλι «ο γρήγορος αιδεσιμότατος», που θα μπορούσαμε να το αποδώσουμε και ως «παπατρέχας».

Οι ιερείς «δεν περνούν όλοι τον χρόνο τους πίνοντας τσάι και τρώγοντας κέικ», λέει ο Σάιμον Μπάτλερ. «Μπορεί κάποιοι ιερείς να χρησιμοποιούν την μελέτη και την συγγραφή για να ανανεώνονται, αλλά για μένα η ανανέωση έρχεται όταν μπαίνω στο πιλοτήριο του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Τρέχω από μικρός και καθώς μεγαλώνω το αυτοκίνητο είναι η ευκαιρία που έχω για να δραπετεύω από την πίεση της ζωής του ιερωμένου», προσθέτει ο αιδεσιμότατος Σάιμον Μπάτλερ. Πως περιγράφει τον εαυτό του; «Είμαι πολύ ανταγωνιστικός και μου αρέσει να ξεπερνώ τα όριά μου, μου αρέσει να οδηγώ πολύ γρήγορα».

Τον εμποδίζει το πάθος του για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα από την εκτέλεση των καθηκόντων του στην εκκλησία; «Καθόλου», λέει με απόλυτη σιγουριά ο αιδεσιμότατος, προσθέτοντας ότι στην πραγματικότητα η ενασχόληση με το χόμπι του επιτρέπει να κάνει καλύτερο έργο ως ιερέας.

Off for R1 of #lemanscup #lmc with @RLRMSPORT @Tommyfoster08 @martinjrich @lemanscup on Monday. @LeveridgePromo pic.twitter.com/QN1pUOEcwb

— Simon Butler (@racing_reverend) April 5, 2022

Μέχρι τώρα ο Simon – @racing_όπως αναφέρεται στο  Twitter – έτρεχε για να διασκεδάζει. Τώρα σκέφτεται το επόμενο βήμα, ή για την ακρίβεια να μπει στην επόμενη πίστα.

#53 #rlrmsport looking good and ready to load up for round 1 of #LMC with @martinjrich and @Tommyfoster08 pic.twitter.com/tjjJlD4aZn

— Simon Butler (@racing_reverend) April 1, 2022

Τον επόμενο χρόνο θα πάρει άδεια τριών μηνών για να ταξιδέψει στην Ευρώπη με απώτερο στόχο να πάρει μέρος στον περίφημο αγώνα των 24 ωρών, στο Λε Μαν.

«Καιρός να φύγουμε από το στερεότυπο ότι ο οδηγός αγώνων ταχύτητας είναι ένας πλέιμποϊ, ενώ ο ιερέας ένας μειλίχιος άνθρωπος. Δείχνουν δύο κόσμοι που έχουν μεγάλη απόσταση, αλλά μπορούν να συμπορεύονται», λέει ο αιδεσιμότατος Σάιμον Μπάτλερ.

Διαβάστε επίσης:

Σανγκάη: Σε απόγνωση οι κάτοικοι – Ψάχνουν στο internet ιατροφαρμακευτική βοήθεια λόγω του lockdown (photos/videos)

Γαλλία: Αύξηση στις συντάξεις στα 1.100 ευρώ ανακοίνωσε ο Μακρόν – Επανεξετάζει και τη σύνταξη στα 65

Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί σε σταθμό μετρό στο Μπρούκλιν – Αναφορές για 13 τραυματίες (Photos/Videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρετανία, Ποιος,vretania, poios