Άνω κάτω η Βουλή με Κασιδιάρη: Ο Τασούλας διαψεύδει Στίγκα ότι ο αδελφός του καταδικασμένου εγκληματία είναι μετακλητός στο κοινοβούλιο

Διαψεύδουν συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής την πληροφορία που μετέφερε ο Βασίλης Στίγκας ότι ο αδελφός του Ηλία Κασιδιάτη εργάζεται ως μετακλητός υπάλληλος σε βουλευτή των Σπαρτιατών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο αδελφός του πρωτόδικα καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη δεν αποκλείεται να έχει «παρεισφρήσει «στη Βουλή ως επιστημονικός

συνεργάτης σε βουλευτή των Σπαρτιατών.

Στη Βουλή σήμερα ανακοινώθηκαν η διαγραφή των τριών βουλευτών Ιωάννη Κόντη, Ιωάννη Δημητροκάλη και Χαράλαμπου Κατσιβαρδά, καθώς και οι επιστολές ανεξαρτητοποίησης των Γιώργου Μανούσου και Κωνσταντίνου Φλώρου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, επίκειται και η ανεξαρτητοποίηση του Πέτρου Δημητριάδη, στο γραφείο του οποίου, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, είναι επιστημονικός συνεργάτης ο αδελφός Κασιδιάρη.

Σημειώνεται ότι οι επιστημονικοί συνεργάτες απασχολούνται με σχέση ιδιωτικής σύμβασης με τους βουλευτές. Δεν θεωρούνται υπάλληλοι της Βουλής παρότι μισθοδοτούνται από το Κοινοβούλιο και δεν υπάρχει διοικητική αρμοδιότητα στην πρόσληψή τους.

Οι Σπαρτιάτες μετά τις τρεις διαγραφές και τις δύο ανεξαρτητοποιήσεις έχουν μείνει με 7 βουλευτές. Υπενθυμίζεται ότι για να διατηρηθεί μια Κοινοβουλευτική Ομάδα απαιτούνται τουλάχιστον 5 βουλευτές.

Στίγκας: Ο αδερφός του Κασιδιάρη είναι μετακλητός σε βουλευτή των «Σπαρτιατών» (video)

Το στοίχημα της συμμετοχής θα κρίνει την μάχη της ηγεσίας και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ

Ταυτότητες: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζει το νέο δελτίο στη ΔΕΘ και αναλαμβάνει τη σύγκρουση με τους «ψεκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα