Βουγιουκλάκη: Όταν ο κόσμος άφησε… σύξυλο τον Τέως για να χειροκροτήσει την Αλίκη!

Σαν σήμερα, πριν από 25 χρόνια, η Αλίκη Βουγιουκλάκη αφήνει την τελευταία της πνοή έπειτα από μια σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Δύο μόλις μήνες αφότου έμαθε ότι είναι άρρωστη, η «Εθνική Σταρ» νικιέται και περνά στην αιωνιότητα, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πλήθος κόσμου δηλώνουν το «παρών» στο τελευταίο αντίο, με την οικογένειά της και τους συναδέλφους να μη μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το λαμπερό της χαμόγελο «έσβησε» για πάντα.

Η Αλίκη είχε τεράστια αποδοχή από το κοινό από τα πρώτα της

κιόλας βήματα. Πολύ νωρίς, άλλωστε, ο τίτλος «Εθνική Σταρ» της ανήκε…

Την αγάπη αυτή του κόσμου την ήξερε καλά, της έδινε δύναμη και βασιζόταν σε αυτή στις διάφορες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις της.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, την περίφημη φράση που είπε στον Αλέκο Σακελλάριο όταν εκείνος την έδιωξε από το γραφείο του γιατί η Αλίκη ήθελε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη «Θεία από το Σικάγο»;

«Μια μέρα εσύ θα μου ζητήσεις να γυρίσω σε αυτό εδώ το γραφείο και μάλιστα ως πρωταγωνίστρια» είχε πει, κάτι που λίγο καιρό αργότερα, όντως συνέβη.

Άλλο ένα περιστατικό που αποδεικνύει την τεράστια απήχηση που είχε η Αλίκη στον κόσμο έχει να κάνει με τον Τέως με τον οποίο φημολογείται πως υπήρξε ένα έντονο φλερτ.

Όταν, λοιπόν, έτυχε να εμφανιστούν και οι δυο ταυτόχρονα μπροστά στο πλήθος, ο κόσμος επέλεξε την Αλίκη, αφήνοντας στο… περιθώριο τον βασιλιά.

«Έτυχε να βρίσκονται κάποια στιγμή και οι δύο στην Αλεξανδρούπολη, έμεναν βέβαια σε διαφορετικά ξενοδοχεία, το ένα απέναντι από το άλλο. Θα έβγαινε, λοιπόν, κάποια στιγμή ο διάδοχος στο μπαλκόνι για να μιλήσει στον κόσμο. Η Αλίκη ήταν ήδη πολύ αγαπητή και όταν βγήκε στο απέναντι μπαλκόνι είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να φύγει από το ξενοδοχείο του Κωνσταντίνου και να πάει κάτω από το δικό της μπαλκόνι» είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό Gala η παραγωγός και συγγραφέας Έλενα Χατζηαλεξάνδρου.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και «αποθεώνεται» (Photo)

Δέσποινα Βανδή: Ξανά ερωτευμένη η τραγουδίστρια; Η Soula Glamorous «αποκαλύπτει»

Απίθανος Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδάει Χαρά Βέρρα – Του ευχήθηκε… πάντα τέτοιες… ζημιές (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα