Βορίδης: Θα παραιτηθώ αν τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών στους υπουργούς (Video)

Αποφασισμένος ακόμη και παραιτηθεί εάν τεθεί ζήτημα κομματικής πειθαρχίας στους υπουργούς για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στα ζητήματα συνειδήσεως εννοείται ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω».

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο OPEN και ερωτηθείς εάν προτίθεται να παραιτηθεί σε περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητήσει κομματική πειθαρχία στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, είπε ότι «στα ζητήματα συνειδήσεως εννοείται ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω. Επομένως αν κάποιος μου πει ότι πρέπει να το κάνω υποχρεωτικά, δεν μπορώ να το κάνω».

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 5:56 λεπτό του βίντεο:


Ο Μάκης Βορίδης έχει εκφράσει επανειλημμένα την αντίθεση του στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει ότι το θέμα πρόκειται να λυθεί.

Σύμφωνα με την προσωπική του εκτίμηση πάντως, ο πρωθυπουργός δεν θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας σε υπουργούς και βουλευτές, ενώ ανέφερε ότι διαφωνούν και άλλοι υπουργοί με τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Διαβάστε επίσης:

Το τέλος του ηττημένου ΣΥΡΙΖΑ και το νέο ακροατήριο

Κωνσταντόπουλος για Κασσελάκη: Ξεπεσμός, κατάντημα και τραγέλαφος – Ο Τσίπρας έχει την ευθύνη, μεθόδευσε την κατάσταση (video)

Κώστας Σκρέκας στο topontiki.gr: Να καταγγέλουν οι πολίτες στο e-katanalotis όσους αισχροκερδούν – Έρχεται καλάθι Άι Βασίλη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βορίδης, Video,voridis, Video