Βόλος: Οι συγγενείς του 28χρονου απειλούν την 22χρονη κοπέλα να αποσύρει τη μήνυση για τα βασανιστήρια επειδή «είναι κτήμα» του(videos)

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η 22χρονη κοπέλα από την Αλβανία στα χέρια του ομοεθνή της 28χρονου συζύγου της. Όπως έγινε γνωστό ο 28χρονος την κρατούσε έγκλειστη και την ξυλοκοπούσε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μία εκ των δύο γυναικών που βοήθησαν την άτυχη κοπέλα να ξεφύγει από το μαρτύριο της ίδια αλλά και του 2,5 χρονών παιδιού της, οι συγγενείς του κρατούμενου συζύγου της την απειλούν προκειμένου να αποσύρει τη μήνυση που έχει υποβάλει σε βάρος του.

Ο 28χρονος μάλιστα όχι μόνο δεν μετανόησε αλλά ζητά από την 22χρονη να γυρίσει πίσω σε

αυτόν επειδή όπως λέει… του ανήκει.

Από την πλευρά της η νεαρή κοπέλα, η οποία μαζί με την κόρη της βρίσκεται σε δομή φιλοξενίας στο Βόλο, φοβάται πως εάν ο 28χρονος σύζυγος της δεν προφυλακιστεί μετά την απολογία του την Τρίτη, θα την βρει και θα την σκοτώσει.

«Θα την σκότωνε» δήλωσε το πρωί της Κυριακής μια από τις γυναίκες που βοήθησαν στο να μπει τέλος στο μαρτύριο της 22χρονης. Σύμφωνα με την ίδια το 2,5 ετών παιδί που ήταν στην αγκαλιά της γεμάτης αίματα μητέρας του το βράδυ της Πέμπτης όταν αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία, φώναζε «μαμά-μαμά όταν τους σώσαμε». Η γυναίκα αυτή καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο 28χρονος Αλβανός «είχε σηκώσει χέρι και στο παιδί».

Ενδεικτικό του νοσηρού τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε την 22χρονη ο Αλβανός σύζυγός της ήταν το γεγονός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι είχε βάλει κάμερα προκειμένου μέσω εφαρμογής στο κινητό του να παρακολουθεί κάθε κίνησή της ακόμα και όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και ήταν στην εργασία του.

Υπενθυμίζουμε πως ο εφιάλτης της 22χρονης μητέρας αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν ακούγοντας τις κραυγές της από το εσωτερικό του σπιτιού. Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι γειτόνισσες ενωμένες τον κράτησαν στο σημείο.

«Έφτασε στα όριά της και ακούστηκε και φώναζε. Τις άλλες μέρες έκλαιγε βουβά. (…) Με απειλούσε, με χτύπησε, μου είπε ‘‘φύγε από το σπίτι μου, γυναίκα μου είναι, δικιά μου, είναι κτήμα μου” (…) Του είπα ”δεν πας πουθενά, θα περιμένεις εδώ να έρθει η Αστυνομία και τότε κράτησε τα χέρια και μου έριξε μια κουτουλιά (…) Αυτός το μόνο που είπε είναι ”θα βγω και θα σας σκοτώσω”», ακούγεται να λέει η γειτόνισσα.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: 300-500 τόνοι ανά στρέμμα αναμένεται να πέσουν στη Θεσσαλία – Προειδοποιεί ο Μαρουσάκης (Video)

Πειραιάς: Δύο ναυτικοί έπεσαν στη θάλασσα – Διακομίστηκαν στο νοσοκομείο

e-ΕΦΚΑ: Κλειστές σήμερα οι τοπικές διευθύνσεις σε Καρδίτσα και Τρίκαλα

Keywords
Τυχαία Θέματα