Βόλος: Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο γηροκομείο – Τι λέει η διοίκηση

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο γηροκομείο του Βόλου, προκαλώντας ανησυχία στην πόλη, αλλά και στις υγειονομικές αρχές.

Πλέον τα κρούσματα, από τέσσερα που ήταν την Τρίτη, έφθασαν τα δέκα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί 6 ηλικιωμένοι και 4 εργαζόμενοι στο γηροκομείο στο Βόλο οι οποίοι είναι θετικοί στον κορωνοϊο, όμως εμφανίζουν ελαφριά συμπτώματα. Σημειώνεται πως οι ηλικιωμένοι στο ίδρυμα είναι όλοι εμβολιασμένοι, αλλά φαίνεται πως το παθογόνο μεταφέρθηκε από ανεμβολίαστους εργαζόμενους. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν εντοπιστεί δύο κρούσματα σε εργαζόμενους

του ιδρύματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ιδρύματος, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr, «το πρόβλημά μας είναι η άρνηση του προσωπικού, καθώς 35 από τους 55 εργαζόμενους αρνούνται να εμβολιαστούν, δηλαδή το 65% του προσωπικού. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι αρνητές, διαφωνούν κάθετα». Προσέθεσε, δε, ότι «προσπαθούμε να τους πείσουμε να εμβολιαστούν αλλά φαίνεται πως το μεγαλύτερο ποσοστό του γηροκομείου δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο. Έχουμε καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες και θα συνεχίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Άλιμος: Ανήλικοι μαχαίρωσαν και λήστεψαν 14χρονο

Τσιάρτας μετά τις αντιδράσεις: Δεν αποδέχομαι την πρόταση της ΑΕΚ για να μην διχάσω τον κόσμο

Ηλιούπολη: Σοκάρει η 19χρονη στην κατάθεσή της – Πάνω από 30 φορές τη βίασε ο πατέρας της

Keywords
Τυχαία Θέματα