Βίκυ Πρωτογεράκη: «Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο» (Video)

Για το κίνημα metoo μίλησε η Βίκυ Πρωτογεράκη, αποκαλύπτοντας ότι και η ίδια είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση κατά το παρελθόν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Love it», η ηθοποιός που παράλληλα εργάζεται και ως δικηγόρος αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη τον οποίο -όπως τόνισε- δεν είχε ικανό για όσα αδικήματα κατηγορείται.

Ερωτηθείσα, μάλιστα, αν θα αναλάμβανε να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο η ίδια απάντησε ότι φυσικά και θα το έκανε.

«Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση τόσο εντός όσο και εκτός θεάτρου, αλλά το αντιμετώπισα. Δεν έπεσα από

τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά αυτούς που είναι στη φυλακή δεν τους είχα ικανούς για κάτι τέτοιο. Τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν θα τον φοβόμουν ποτέ. Βεβαίως και θα υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο.

Δεν είμαι κατά των κοριτσιών που έκαναν τις καταγγελίες. Εγώ δεν είχα κοπέλες που να έρθουν να μου πουν κάτι τέτοιο πράγμα, αλλά έβλεπα γενικώς ότι κάποιες κοπέλες χρησιμοποιούσαν αυτόν τον τρόπο για να κάνουν πράγματα στο θέατρο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Καρουσάκη: Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος, με ενοχλεί που η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει και τραγουδά (Video)

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πούλησα εξοχικό για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο» (Video)

Καινούργιου – Μπιμπίλας: Έντονος διάλογος στον αέρα της εκπομπής – «Θες να κλείσουμε να βγεις στη Φαίη;» (Video)

Keywords
Τυχαία Θέματα