Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ορίστηκε η ημερομηνία για τη δίκη- 26 οι κατηγορούμενοι

Στις 8 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση του Κολωνού και της ανήλικης που υπέστη σεξουαλική βία και εκμετάλλευση.

Για την υπόθεση στον Κολωνό κατηγορούνται 26 άτομα, ανάμεσά τους η μητέρα της ανήλικης. Μετά την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος, το απόγευμα της Παρασκευής ορίστηκε η εκδίκαση της υπόθεσης όσο πιο σύντομα ήταν εφικτό, καθώς ήδη οι κατηγορούμενοι έχουν συμπληρώσει 12 μήνες προφυλάκισης.

Ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης στον Κολωνό θα δικαστεί για βιασμό του 12χρονου τότε κοριτσιού και για διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης.

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είχε προφυλακιστεί για διακεκριμένη μαστροπεία, θα λογοδοτήσει και για την επιπλέον κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Οι δικαστές αναφέρουν στο βούλευμα ότι η μητέρα της ανήλικης διέθετε έναντι αμοιβής ηλεκτρονικό υλικό με το παιδί της γυμνό, σε πρόσωπα που προσδιορίζονται στη δικογραφία.

Οι υπόλοιποι που καθίσουν στο εδώλιο είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο. Για την υπόθεση της ανήλικης στον Κολωνό είναι σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε, προκειμένου να μην τεθούν ζητήματα συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης των 18 μηνών των εμπλεκόμενων.

Διαβάστε επίσης:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχονται βροχές, άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας

Πάτμος: Μηχανική βλάβη σε φορτηγό πλοίο – Αγκυροβόλησε στη Λέρο

Επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Φωτιά σε αμάξι και κάδους, έσπασαν τζαμαρίες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιασμός 12χρονης, Κολωνό, Ορίστηκε, - 26,viasmos 12chronis, kolono, oristike, - 26