Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Άνοιξε το στόμα» του ο Μίχος – Ποιον υπέδειξε ως μαστροπό και βιαστή του κοριτσιού (Video)

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τον ρόλο άλλων προσώπων στην μαστροπεία αλλά και στον βιασμό του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, προχώρησε ο Ηλίας Μίχος από τη φυλακή.

Ο Μίχος υπέδειξε τον «Γιώργο» ως το πρόσωπο που εκμεταλλευόταν τη 12χρονη πριν από τον ίδιο.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο «Γιώργος» είναι κάτοικος Κολωνού, ότι δεν έχει σχέση με την οικογένεια της 12χρονης και δεν γνωρίζεται με τον Μίχο.

Τον «Γιώργο» όμως έχει κατονομάσει και η 12χρονη στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στην ΓΑΔΑ. Το κορίτσι είπε ακόμη ότι ο «Γιώργος» την εξέδιδε στο διαμέρισμα AirBnb που έχει αναφερθεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο Μίχος φέρεται να είναι ανήσυχος για τη διεύρυνση των κατηγοριών και δείχνει αποφασισμένος να μιλήσει για πρόσωπα που γνωρίζει και που σχετίζονται με το κορίτσι.

Επιπλέον, στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται ο φάκελος με τα ονόματα των ατόμων που αγόρασαν από τον Μίχο πορνογραφικό υλικό με το κορίτσι μέσω live streaming.

Για όσους μάλιστα δεν ήθελαν απευθείας επαφές με τη 12χρονη, αλλά επιθυμούσαν να δουν το οπτικό υλικό με τους βιασμούς της, ο Μίχος άνοιγε επικοινωνία μέσω skype ή messenger και έστελνε live γυμνά βίντεο ή έκανε μετάδοση live streaming με υψηλότερο αντίτιμο.

Διαβάστε επίσης:

Κόρινθος: Συνελήφθη 47χρονος για τον βιασμό της κόρης του

Κιβωτός του Κόσμου: Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Ανηλίκων και τρίτη υπόθεση πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού

Μια 78χρονη γυναίκα η πρώτη απώλεια από την εποχική γρίπη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βιασμός 12χρονης, Κολωνό, Άνοιξε, Μίχος – Ποιον, Video,viasmos 12chronis, kolono, anoixe, michos – poion, Video