Βάσω Λασκαράκη: Τι αποκαλύπτει άτομο από το περιβάλλον της για τη σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο;

ΕΛΛAΔΑ

Χαμογελά ξανά η Βάσω Λασκαράκη μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ο οποίος έσκασε σαν «βόμβα» τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όπως αναφέρουν τα τελευταία δημοσιεύματα, η ηθοποιός προχώρησε τη ζωή της και βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του γνωστού σεφ, Λευτέρη Σουλτάτου.

«Η Βάσω διανύει μια πολύ ήρεμη περίοδο στη ζωή της. Προτεραιότητά της, ωστόσο, είναι η ευτυχία της μονάκριβης κορούλας της, Εύας, που απέκτησε από τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο χρόνος θα δείξει αν

φταίει ο έρωτας που είναι τόσο ανανεωμένη και ευτυχισμένη. Η Βάσω είναι πολύ προσεχτική σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή. Θέλει να προστατεύσει τη μικρή Εύα και κρατάει πάντα τις ισορροπίες. Την ίδια τακτική ακολουθεί και ο Γιάννης, ο οποίος είναι επίσης πολύ προσεχτικός με την προσωπική του ζωή. Προτεραιότητα και των δύο είναι η ευτυχία και η ψυχική ηρεμία της μονάκριβης κορούλας τους», είπε χαρακτηριστικά στη RealLife, άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της ηθοποιού.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει να διασκεδάζουν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, παρέα με τους κουμπάρους της ηθοποιού, Μελέτη Ηλία και τη σύζυγό του, Θέμιδα Βουτσινά.

Πηγή: fthis.gr

ΛασκαράκηΤσιμιτσέληςΣουλτάτοςσχέσηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα