Βασίλισσα Ελισάβετ: Υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ – Στο πλευρό της όλη η βασιλική οικογένεια

Υπό ιατρική παρακολούθηση τέθηκε η Βασίλισσα Ελισάβετ, στην κατοικία του Μπαλμόραλ στην Σκωτία, με τους γιατρούς της να «είναι ανήσυχοι» για την κατάσταση της υγείας της, όπως ανακοίνωσαν τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Έπειτα από νέα αξιολόγηση το πρωί, οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτής Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Η Βασίλισσα συνεχίζει να αισθάνεται άνετα στο Μπαλμόραλ», αναφέρεται σε σύντομη ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ.

lang="en" dir="ltr">A statement from Buckingham Palace:https://t.co/2x2oD289nL

— The Royal Family (@RoyalFamily) September 8, 2022

Τα μέλη της στενής της οικογένειας έχουν ενημερωθεί, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση με την οποία υποβαθμίζονται οι φήμες ότι η Βασίλισσα είχε πτώση.

Όπως μεταδίδει το BBC -το οποίο μάλιστα κάνει και live reporting-, στο κάστρο του Μπαλμόραλ έχουν μεταβεί και τα τέσσερα παιδιά της Βασίλισσας Ελισάβετ. Μαζί τους είναι ο εγγονός της, ο δούκας του Κέμπριτζ, Πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Στη Σκωτία αναμένεται να μεταβούν και ο Πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ. Ο εγγονός της Βασίλισσας και η σύζυγός του, που ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ, επρόκειτο να παραστούν απόψε (8/9) σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο, όμως ακύρωσαν τα σχέδιά τους προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της Βασίλισσας.

Όπως σχολίασε δημοσιογράφος του BBC, «υπάρχει ένας βαθμός σοβαρότητας που δεν έχουμε δει στο παρελθόν, το γεγονός ότι η ανακοίνωση εξεδόθη όταν συνήθως το παλάτι είναι τόσο απρόθυμο να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για την υγεία της Βασίλισσας».

«Η διατύπωση της ανακοίνωσης… και η μετακίνηση των πιο σημαντικών μελών της βασιλικής οικογένειας προς το Μπαλμόραλ, προς τη βασίλισσα, όλα αυτά υποδηλώνουν ένα ξεκάθαρο βαθμό ανησυχίας για την υγεία της 96χρονης Βασίλισσας».

Να σημειωθεί πως το δίκτυο BBC ONE άλλαξε την ροή του προγράμματός του, περνώντας σε συνεχή ροή ειδήσεων.

Στο πλευρό της Βασίλισσας οι Λιζ Τρας και Κιρ Στάρμερ

«Ολόκληρη η χώρα ανησυχεί», μετά τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της Bασίλισσας, δήλωσε η Λιζ Τρας.

The whole country will be deeply concerned by the news from Buckingham Palace this lunchtime.

My thoughts – and the thoughts of people across our United Kingdom – are with Her Majesty The Queen and her family at this time.

— Liz Truss (@trussliz) September 8, 2022

«Οι σκέψεις μου βρίσκονται με την Μεγαλειότητά της την Bασίλισσα και την οικογένειά της», δήλωσε ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ, εκφράζοντας την βαθιά του ανησυχία και προσθέτοντας ότι συμμερίζεται με ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο τις ελπίδες για την ανάρρωσή της.

Along with the rest of the country, I am deeply worried by the news from Buckingham Palace this afternoon.

My thoughts are with Her Majesty The Queen and her family at this time, and I join everyone across the United Kingdom in hoping for her recovery.

— Keir Starmer (@Keir_Starmer) September 8, 2022

Σημειώνεται πως χθες Τετάρτη (7/9) η Βρετανίδα μονάχρης ακύρωσε συνάντηση με τους συμβούλους της, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, κατόπιν σύστασης των γιατρών της να ξεκουραστεί, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιο φαινόμενο: Κυκλικό ουράνιο τόξο περιβάλλει αεροσκάφος (Photos/Video)

Στα άδυτα της FSB: Η δράση και o τρόπος σκέψης των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών – Οι αποκαλύψεις Ρώσου πράκτορα

Βρετανία: Το «πάγωμα» των τιμών ενέργειας για δύο χρόνια ανακοίνωσε η Τρας

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Το Ποντικι
Βασίλισσα Ελισάβετ, Υπό, – Ανήσυχοι,vasilissa elisavet, ypo, – anisychoi