Βασίλισσα Ελισάβετ: Νέο βιβλίο «ανατρέπει» τα αίτια θανάτου της – «Έδινε μάχη με τον καρκίνο»

Ένα νέο βιβλίο ήρθε να «ανατρέψει» τα αίτια θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς αναφέρει ότι πάλεψε κρυφά με τον καρκίνο τον τελευταίο χρόνο της ζωής της.

Στο βιογραφικό βιβλίο με τίτλο Elizabeth: An Intimate Portrait (Ελισάβετ: Ένα οικείο πορτρέτο), το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου, ο συγγραφέας και φίλος του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ, Gyles Brandreth, υποστηρίζει ότι η αείμνηστη μονάρχης έπασχε από μια μορφή καρκίνου του μυελού των οστών, το πιο κοινό σύμπτωμα του οποίου είναι ο πόνος στα κόκαλα.

«Είχα ακούσει ότι η βασίλισσα είχε μια μορφή μυελώματος

– καρκίνο του μυελού των οστών – που θα εξηγούσε την κούρασή της και την απώλεια βάρους και εκείνα τα “θέματα κινητικότητας” που μας έλεγαν συχνά τον τελευταίο χρόνο της ζωής της. Το πιο κοινό σύμπτωμα του μυελώματος είναι ο πόνος στα οστά, ιδιαίτερα στη λεκάνη και τη μέση, και το πολλαπλό μυέλωμα είναι μια ασθένεια που προσβάλλει συχνά τους ηλικιωμένους» γράφει ο Brandreth, σύμφωνα με τη Sun.

Σημειώνεται ότι το πιστοποιητικό θανάτου της, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, κατέγραψε επίσημα την αιτία θανάτου της ως «γήρας».

Quote of the Day:

"People who write books ought to be shut up."
King George V

(I think @DailyMailUK & @mailplus are going to be serialising my new book: "Elizabeth – an intimate portrait" quite soon . . . https://t.co/CnMSxvWlDZ)

— Gyles Brandreth (@GylesB1) November 25, 2022

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Σε ρόλο «διαπραγματευτή» ο Ερντογάν – Έσωσε άνδρα που ήθελε να πέσει από γέφυρα (Video)

Σοκ στη Βραζιλία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 11 τραυματίες από επίθεση σε δύο σχολεία (Video)

Κάνιε Γουέστ: Kαι επίσημα υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία το 2024 (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα