Βασίλισσα Ελισάβετ: Φρουρός λιποθύμησε δίπλα από το φέρετρο! (video)

Χιλιάδες Βρετανοί στήνονται υπομονετικά στις ουρές χιλιομέτρων που έχουν σχηματιστεί στο Παλάτι του Ουεστμίνστερ για να αποτίσουν φόρο τιμής στην 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ.

Άγρυπνοι φρουροί οι φύλακες του Πύργου του Λονδίνου (ευρέως γνωστοί ως Beefeaters) και οι στρατιώτες που εναλλάσσονται ανά λίγες ώρες.

Οι φρουροί στέκονται δίπλα στο φέρετρο που θα παραμείνει εκεί μέχρι την κηδεία της μονάρχη, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 19/9 στις 11:00 τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδας).

Οι

τόσες ώρες ορθοστασίας όμως δημιουργούν και απρόοπτα όπως στην περίπτωση ενός φρουρού που σωριάστηκε στο έδαφος μπροστά στους σοκαρισμένους παρευρισκόμενους.

Ο άνδρας φαίνεται να χάνει τα πατήματά του, δεν μπορεί να διατηρήσει την ισορροπία του και πέφτει από το βάθρο.

Ο φρουρός έπεσε με το πρόσωπο πάνω στο πέτρινο πάτωμα της τεράστιας αίθουσας όπου μεταφέρθηκε χθες το φέρετρο της Ελισάβετ.

Λίγες στιγμές πριν καταρρεύσει στο πάτωμα, ο άνδρας έδειχνε να μην μπορεί να σταθεί καλά στα πόδια του, και είχε κατέβει για λίγες στιγμές από την πλατφόρμα, προτού επιστρέψει ξανά στην θέση του.

Το περιστατικό έγινε ενώ είχε ξεκινήσει η αλλαγή φρουράς και η ζωντανή μετάδοση από την αίθουσα του Γουεστμίνστερ διακόπηκε για αρκετά λεπτά καθώς η αστυνομία έσπευσε να βοηθήσει τον άνδρα.

Διαβάστε επίσης:

R. Kelly: Νέα καταδίκη του τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

ΗΠΑ: Ξεκίνησε η δίκη Τεξανής για τη δολοφονία εγκύου – Ήθελε να της αρπάξει το αγέννητο μωρό της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ολονύχτιο λαϊκό προσκύνημα – Ουρά χιλιομέτρων

Keywords
Τυχαία Θέματα