Βασίλης Παπαθεοδώρου: Επιμένει ο δικηγόρος του – «Το υλικό που κατέβασε του προκαλεί αποστροφή, το χρειαζόταν για βιβλίο!»

«Αναζητούσε πρωτογενές υλικό για νέο βιβλίο» εξακολουθεί να υποστηρίζει ο δκηγόρος του συγγραφέα παιδικών και νεανικών βιβλίων, Βασίλη Παπαθεοδώρου, ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν δεκάδες βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του συγγραφέα μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «ο τρόπος που κατεβάζει κανείς αυτά τα βίντεο είναι μαζικός, έτσι λειτουργεί η εφαρμογή δεν υπάρχει προεπισκόπηση ούτε καν τα έχει δει όλα, κι αυτά που έχει δει τα έχει δει αποσπασματικά».

«Η θέση του είναι ότι οι εικόνες και τα βίντεο από το

υλικό που κατασχέθηκε προκαλούν και στον ίδιο αποστροφή και απέχθεια. Ο λόγος που βρέθηκαν στην κατοχή του, ήταν ότι ήθελε να αναζητήσει πρωτογενές υλικό το οποίο θα επεξεργαζόταν, θα το διύλιζε στο δικό του μυαλό ως συγγραφέας, για να μπορέσει να συγγράψει ένα βιβλίο που θα καταγγέλλει, θα στηλιτεύει περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων» ανέφερε ο κ. Γεωργόπουλος.

«Είχε κάνει έρευνα, είχε αποκαλύψει ότι είχε σκοπό να γράψει τέτοιο βιβλίο» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Οπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο αρχείο του συγγραφέα, κατά τις έρευνες στο σπίτι του από τις Αρχές, βρέθηκαν περισσότερα από 100 «σκληρά» βίντεο με παιδική πορνογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Κολωνός: Ψάχνουν το διαμέρισμα Airbnb που νοίκιαζε ο Μίχος – Έδειχναν σε live streaming τους βιασμούς της 12χρονης!

Έκτακτο δελτίο καιρού προαναγγέλλει η ΕΜΥ – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Μία νεκρή από το τροχαίο στην περιφερειακή Υμηττού – ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα