Βασίλης Καρράς: Ξανά στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Στο νοσοκομείο εισήχθη ο Βασίλης Καρράς έπειτα από νέα επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του τις τελευταίες ημέρες.

Στις δύσκολες αυτές ώρες, ο τραγουδιστής έχει στο πλευρό του την οικογένειά του με τη σύζυγό του Χριστίνα και τη μονάκριβη κόρη του Ειρήνη να μην έχουν φύγει στιγμή από δίπλα του.

«Άνθρωπος είναι, το πολεμάει»

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μιλώντας στο Πρωινό είχε αναφερθεί στον τραγουδιστή επισημαίνοντας ότι αντιμετωπίζει ψύχραιμα αυτή τη μεγάλη δοκιμασία,

με τους γιατρους του να δηλώνουν αισιόδοξοι.

«Ολα βαίνουν καλώς. Παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι.

Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του. Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Ανθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες» είχε πει, μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στέλνει τις πιο θερμές ευχές του στον Βασίλη Καρρά για ταχεία ανάρρωση.

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Τραυματιοφορείς ενημέρωναν γραφείο τελετών για το ποιοι ασθενείς πεθαίνουν – Δύο συλλήψεις

ΟΑΣΑ: Σε άθλια κατάσταση τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ στην Αθήνα (Video)

Σύμη: Εντοπίστηκαν 71 μετανάστες στην περιοχή Εμπορειός – Μεταξύ τους 13 παιδιά

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασίλης Καρράς, Ξανά,vasilis karras, xana