Βαρύ κλίμα στο υπουργικό – Τι μαρτυρούν οι εικόνες των υπουργών (Photos)

«Όλοι φταίμε» είναι το νέο αφήγημα που υιοθετεί πλέον η κυβέρνηση για την τραγωδία στα Τέμπη, αφού πρώτα δοκίμασε το «ανθρώπινο λάθος» του σταθμάρχη και στη συνέχεια τη «συγγνώμη», επιχειρώντας τη διάχυση των ευθυνών.

Κι επειδή η πολιτική επικοινωνία είναι σημαντική, κατά το υπουργικό συμβούλιο, με τους φωτογράφους παρόντες, η μεταμέλεια και η συντριβή όχι μόνο έπρεπε να υπάρχει, αλλά και να φαίνεται.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες των μελών του υπουργικού συμβουλίου, από τη Eurokinissi, που αποτυπώνουν αυτά τα συναισθήματα και που εκπέμπουν το βαρύ κλίμα

που επικρατεί στην κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται πως το σημερινό υπουργικό ήταν μονοθεματικό καθώς αφορούσε μόνο τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε σχέση με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη και την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου.

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεν μπορούμε, δε θέλουμε και δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από μία σειρά ανθρώπινων σφαλμάτων», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνοντας ότι το γεγονός πως το ολοκληρωμένο σύστημα τηλεδιοίκησης θα λειτουργεί σε λίγους μήνες κάνει και τον δικό του πόνο μεγαλύτερο γιατί δεν πρόλαβαν να το εγκαταστήσουν πριν συμβεί η τραγωδία.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Την ώρα που η χώρα πενθεί Μητσοτάκης και Στάσσης κλείνουν δουλειές δισεκατομμυρίων

Αντιδράσεις μετά τη δήλωση Αραχωβίτη για το ενδεχόμενο συνεργασίας με Βελόπουλο (Video)

Οικονόμου σε Τσαπανίδου: «H απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι τα τρένα λειτουργούσαν τέλεια επι των ημερών του»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βαρύ, Photos,vary, Photos