Βάνα Μπάρμπα: Εξαιρετικός ο Μητσοτάκης – Χάρηκα που τον συνάντησα αλλά ήταν στεναχωρημένος (video)

Τις εντυπώσεις της από τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μοιράστηκε με το πάνελ της εκπομπής Mega Καλημέρα, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού κάνοντας λόγο για έναν πολύ αποτελεσματικό άνθρωπο, ωστόσο όπως είπε της φάνηκε προβληματισμένος και στεναχωρημένος.

«Ήταν πάρα πολύ αποτελεσματικός, κι αυτό θέλω να το πω και ήταν προς τιμήν του. Ακούς πολλά για ανθρώπους, που δεν είναι έτσι. Δεν το περίμενα. Εγώ έστειλα ένα μέηλ που έλεγα ότι με την αρωγή του πρέπει να

βρούμε έναν τρόπο να προάγουμε τον πολιτισμό έξω. Την επόμενη ημέρα το πρωί είχα απάντηση. Αυτό δεν το έχουν κάνει ούτε εταιρείες παραγωγής. Είναι πολύ αποτελεσματικός. Είναι εξαιρετικός. Μετά συνάντησα έναν άνθρωπο που μου έκανε εντύπωση. Ήταν αρκετά βαρύς. Προβληματισμένος. Ένας νέος άνθρωπος, είναι δύο χρόνια μικρότερός μου. Είμαστε μία γενιά. Και χάρηκα που τον συνάντησα αλλά ήταν στεναχωρημένος. Πραγματικά είναι πολλά τα βάρη. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή όλοι…» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

«Είχα άγχος αλλά όταν κάνεις κάτι με κίνητρο τους άλλους και όχι τον εαυτό σου, λυτρώνεσαι. Αν πήγαινα και του έλεγα θα ήθελα να είμαι υποψήφια μαζί σας ή αν του έλεγα κάτι για μένα προσωπικά θα είχα πολύ άγχος. Αλλά όταν πας και λες “συστρατεύομαι μαζί σας γιατί πιστεύω ότι οι μεταρρυθμίσεις σας είναι άμεσες, γιατί πιστεύω ότι έχετε εξαιρετικό επιτελείο που είναι πολύ χρήσιμο για την πατρίδα μας…”» πρόσθεσε.

Νέα… μπηχτή για Ανδρουλάκη

«Εγώ όπως ξέρετε ήμουν παιδί του κέντρου. Η τελευταία φορά που είχα συστρατευτεί ήταν με τη Φώφη Γεννηματά. Ένιωσα την ανάγκη να βρεθώ κοντά στον πρωθυπουργό. Ο Ανδρουλάκης δεν μας είδε ποτέ, δεν έδωσε μια αγκαλιά. Είναι πολύ σημαντικό ένας άνθρωπος να βλέπει τους καλλιτέχνες» συνέχισε η ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν θα αποδεχόταν πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να πολιτευετεί, η Βάνα Μπάρμπα απάντησε «Δεν είναι πάντα μονόδρομος η ανταπόδοση. Κάνω τα φιλανθρωπικά μου, δεν με έχει εμένα ανάγκη το ελληνικό κοινοβούλιο. Υπάρχουν τόσο σπουδαίοι άνθρωποι…».

Διαβάστε επίσης:

Νίκη Κεραμέως: Ξαφνική αδιαθεσία σε εγκαίνια σχολείου

ΠΑΣΟΚ: Μαζί στην Μαδρίτη Γιώργος Παπανδρέου και Νίκος Ανδρουλάκης

Νέα Δημοκρατία: Σε ποιους «τράβηξε τ’ αυτί» ο Μητσοτάκης – «Βγείτε από τα γραφεία»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάνα Μπάρμπα, Εξαιρετικός, Μητσοτάκης – Χάρηκα,vana barba, exairetikos, mitsotakis – charika