Τζούλια Φοξ: Προσπαθεί να καταπολεμήσει τις διαταραχές, καπνίζοντας μαριχουάνα (Video)

Η ζωή της φαντάζει στη σόουμπιζ φανταχτερή και άνετη, ωστόσο όταν τα φώτα κλείνουν, η πραγματικότητα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Ο λόγος για τη Τζούλια Φοξ η οποία εδώ και χζρόνια διαγράφει μια πολύ αξιόλογη πορεία στην υποκριτική, έχοντας καθηλώσει το κοινό με μοναδικές ερμηνείες της όπως στην ταινία «Uncut Gems» το 2019.

Όπως αποκάλυψε η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός σε βίντεό της στο TikTok, πάσχει εδώ και χρόνια από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, για πολύ καιρό, να πιέζεται ψυχικά και να νιώθει ότι οι διαταραχές της μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα της.

Αυτό της δημιουργούσε έντονο στρες και όπως παραδέχεται η ίδια προσπαθεί να «κουμαντάρει» την ιδεοψυχαναγκαστική αυτή διαταραχή, καπνίζοντας μαριχουάνα.

@juliafox Replying to @auroriborealis ♬ original sound – Julia fox

«Έχω περιόδους με μεγάλη παραγωγικότητα, όπου νιώθω ότι βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου και άλλες που απλώς αισθάνομαι ότι είμαι ανίκητη» είπε και πρόσθεσε:

«Νιώθω ένα συναίσθημα σαν να είμαι στάσιμη συνεχώς. Σαν να μη μπορώ να κάνω βήμα. Δεν είχα μιλήσει ποτέ ξανά για αυτό το θέμα δημόσια, όμως τώρα νιώθω ανακουφισμένη που το έκανα. Είναι “πάρα πολύ” για μένα.

Συνειδητοποίησα ότι συνηθίζω να μετράω τον αριθμό των γραμμάτων μέσα στο κεφάλι μου. Πάντα ήθελα να φτάνουν το 10. Κάθε φορά που έπιανα τον εαυτό μου να το κάνει, κάπνιζα “χόρτο”, ώστε να το αντιμετωπίσω. Όσο δεν καπνίζω, μετράω κανονικά. Αν χάσω το μέτρημα, ξεκινάω από την αρχή».

«Η μαριχουάνα μπορεί να απαλύνει λίγο την ΙΨΔ, όμως δεν κάνει δουλειά με την ΔΕΠΥ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, τονίζοντας πως το κάπνισμα ουσιών είναι ο «μηχανισμός» της πλέον.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα