Τζένιφερ Μπολτ: Δεν θέλω άλλα μετάλλια, θέλω να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια

ΑΘΛΗΤΙΚA

Η μητέρα του Γουσέιν Μπολτ …βαρέθηκε. Δεν θέλει άλλα μετάλλια, ούτε άλλα παγκόσμια ρεκόρ. Θέλει να δει τον γιόκα της παντρεμένο, να κάνει οικογένεια.

«Ελπίζω να τακτοποιηθεί, να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια», δήλωσε η ίδια μιλώντας στο CNN. «Ξέρω ότι θα τακτοποιηθεί επειδή το έχει πει. Μου το έχει πει πολλές φορές ότι θα κάνει οικογένεια», πρόσθεσε η Τζένιφερ Μπολτ.

Η μητέρα του ταχύτερου ανθρώπου στον κόσμο δηλώνει πως δακρύζει από χαρά κάθε φορά που βλέπει πως υποδέχονται οι φίλοι του αθλητισμού

τον γιό της. «Είναι απόλαυση να ξέρεις ότι ο ταχύτερος άνθρωπος είναι ο γιος μας. Είναι ευτυχία», απαντά. Δεν παύει ωστόσο να παραμένει κλασσική μάνα.

«Θέλω το χρυσό όσο τίποτα άλλο στον κόσμο»

Την ίδια ώρα ο ταχύτερος άνθρωπος σοτν κόσμο δηλώνει πως θέλει «το χρυσό όσο τίποτα άλλο στον κόσμο».

Ο Γιουσέιν Μπολτ κυνηγά να πετύχει το ακατόρθωτο μέχρι σήμερα, δηλαδή ένας Ολυμπιονίκης του στίβου να κατακτήσει για 3η φορά το χρυσό μετάλλιο σε τρία αγωνίσματα. Νικητής στα 100μ., στα 200μ. και στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ., τόσο στο Πεκίνο όσο και Λονδίνο, θα προσπαθήσει να πετύχει το ίδιο και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η πορεία του προς την αιώνια δόξα ξεκίνησε χθες με τη συμμετοχή του στον 1ο γύρο των 100μ., όπου έκανε τη «βόλτα» του στην 7η σειρά και τερμάτισε πρώτος, κοιτώντας δεξιά και αριστερά, με χρόνο 10.07. Ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να εμποδίσει τον Μπολτ να πετύχει τον άθλο του, ο Αμερικανός Τζάστιν Γκάτλιν, προκρίθηκε με 10.01.

Πάνω στους δύο αυτούς μεγάλους αθλητές όλος ο κόσμος στρέφει την προσοχή του και κρατά την ανάσα του.

Τα ξημερώματα (04:25) θα φανεί αν ο Γκάτλιν καταφέρει να κάνει την κούρσα της ζωής του και να νικήσει τον Τζαμαϊκανό σούπερ σταρ. Ο Μπολτ, που θα κλείσει τα 30 του χρόνια στην τελευταία ημέρα των Ολυμπιακών στο Ρίο, δηλώνει έτοιμος να πραγματοποιήσει το ανεπανάληπτο: «Ημουν αργός στην πρώτη μου κούρσα. Πιστεύω πως δεν ήμουν καλός, γιατί δεν έχω συνηθίσει να τρέχω τόσο νωρίς το πρωί. Στον τελικό, όμως, θα είμαι έτοιμος για τη μάχη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Το θέλω όσο τίποτα άλλο και θα παλέψω γι' αυτό».

Γουσέιν ΜπολτΤζένιφερ ΜπολτΡίο 2016χρυσόΟλυμπιακοί ΑγώνεςHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα