Τζεφ Μπρίτζες: Ποιος καρκίνος; Είναι παιχνιδάκι μπροστά στον κορωνοϊό

Πέρασε κορωνοϊό, και όπως ο ίδιος είπε, ήταν πολύ χειρότερος και πολύ πιο επώδυνος από ότι η θεραπεία του για τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα. «Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση – η μάζα 9×12 έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος μιας μπίλιας» έγραψε ο ίδιος στην ιστοσελίδα του.

Ο 71χρονος ηθοποιός είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο πως είχε διαγνωστεί με λέμφωμα, ένα είδος καρκίνου του αίματος. Σαν να μην του έφτανε αυτό έπρεπε να περάσει και κορωνοϊό

«Ο κορωνοϊός μου έδωσε μια αρκετά δυνατή

κλωτσιά, αλλά είμαι διπλά εμβολιασμένος και νιώθω πολύ καλύτερα» έγραψε, λέγοντας ότι πιστεύει πως πρέπει να ευχαριστήσει το εμβόλιο για την «γρήγορη ανάρρωσή του».

Ο Τζεφ Μπρίτζες είχε κολλήσει κορωνοϊό ενώ έκανε χημειοθεραπείες. Είπε πως και η γυναίκα του κόλλησε και νοσηλεύτηκε για 5 ημέρες, ενώ εκείνος ήταν στο νοσοκομείο για 5 εβδομάδες.

«Ο λόγος που βρίσκομαι τόσο καιρό εκεί, είναι επειδή το ανοσοποιητικό μου σύστημα έχει δεχτεί πολύ χημειοθεραπεία» έγραψε και συνέχισε: «Η εμπειρία μου με τον κορωνοϊό κάνει τον καρκίνο μου να μοιάζει με παιχνιδάκι».

Ο Τζεφ Μπρίτζες είπε ότι είχε «στιγμές τρομερού πόνου» στις οποίες ούρλιαζε «όλη τη νύχτα» νιώθοντας πως «πλησίαζε το θάνατο».

«Αυτή η εμπειρία μου με την θνητότητα, μου έφερε ένα πραγματικό δώρο – η ζωή είναι σύντομη και όμορφη. Η αγάπη είναι παντού γύρω μας και διαθέσιμη πάντα» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Βιετνάμ: Εζησε 40 χρόνια στα βάθη της ζούγκλας – Επέστρεψε στον πολιτισμό και πέθανε (Photos/Video)

Πελέ: Φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά την εγχείρηση – Τι μήνυμα έστειλε η κόρη του (Photo)

ΗΠΑ: Η τροπική καταιγίδα Νικολας ενισχύθηκε σε τυφώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα