«Τσίπρας, Ζάεφ γράφουν ιστορία είτε αρέσει είτε όχι», είπε ο Δανέλλης και καταχειροκροτήθηκε

Πολιτική

Στην εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών, την ώρα που πήρε τον λόγο ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης, στην αίθουσα εισήλθε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο βουλευτής του Ποταμιού καταχειροκροτήθηκε τόσο πριν ξεκινήσει να μιλάει όσο και όταν είπε τα εξής:

«Η στάση μου είναι αυτονόητη. Αυτά μου επιβάλλει η συνείδηση μου και η συνέπεια μου σε αυτά που διατύπωνα τα πέτρινα χρόνια του 92. Επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ και να ευχαριστήσω

για την πρωτοβουλία σας και την ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση. Να σας συγχαρώ και για την επιλογή μιας εξαιρετικής ημέρας. Ουδέν τυχαίο στη ζωή τούτη.

Στον ΣΥΡΙΖΑ πιστώνεται η συμφωνία. Δε δείλιασε πάρα το κόστος. Και επειδή την ιστορία τη γράφουν τα πρόσωπα, ο Τσίπρας με τον Ζάεφ, ο Κοτζιάς και ο Δημητρόφ γράφονται στην ιστορία. Είτε αρέσει είτε όχι», είπε ο κ. Δανέλλης.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής, είπε: «Μοιραίο πρόσωπο τα προηγούμενα χρόνια είναι ο Αντώνης Σαμαράς και αυτό υιοθετείται και από τον Μητσοτάκη. Σαν αρχαία τραγωδία. Ο γιος υποτάσσεται στον πολιτικό φονέα του πατέρα του. Για το ΠΑΣΟΚ απλώς θλίβομαι και περιμένω να ακούσω τις άλλοτε ψύχραιμες φωνές που κρύβονται στα αντισύριζα λαγούμια»

Αλέξης ΤσίπραςΖόραν ΖάεφΣπύρος Δανέλληςσυμφωνία των ΠρεσπώνHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα