Τσίπρας στο Ταε Κβον ΝΤο: Στο στόχαστρο το επτάμηνο της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Πολιτική

 

Με μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στον Tae Kwon Do ο ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας σηκώνει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, επιχειρώντας να συσπειρώσει παράλληλα το αριστερό, δημοκρατικό και προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η προγραμματισμένη ώρα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα

είναι στις 18.30.

Το σύνθημα της εκδήλωσης «η απάτη των Αρίστων αποκαλύπτεται» απηχεί και τη στόχευσή της που είναι η ανάδειξη των πεπραγμένων της ΝΔ κατά το επτάμηνο της διακυβέρνησής της.

Υπό τη μορφή της «μαύρης βίβλου» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αναδείξει τα «έργα και ημέρες» της κυβέρνησης σε πεδία όπως το κοινωνικό κράτος (εκπαίδευση, υγεία), η διαφθορά, η καταστολή και ασφάλεια, το επιτελικό κράτος, κλπ.

Παράλληλα, η εκδήλωση σηματοδοτεί την προσπάθεια εξόδου από την εσωστρέφεια του τελευταίου διαστήματος και την υπενθύμιση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ισχυρός πολιτικός πόλος στις τάξεις του οποίου συσπειρώνεται μαζικά το προοδευτικό ακροατήριο.. Με άλλα λόγια επιχειρεί να στείλει το μήνυμα ότι η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια προσπάθεια σε εξέλιξη που συναντά τηνμαζική ανταπόκριση του κόσμου ο οποίος με τησ ειρά του, κατά τις προσδοκίες των διοργανωτών της εκδήλωσης, θα στείλει ηχηρό μήνυμα συμπόρευσης από το Τάε Κβον Ντο.

Αλέξης ΤσίπραςTae Kwno DoΣΥΡΙΖΑHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα