Τσίπρας με ΣΕΤΕ: Συνεχής η ανοδική πορεία του τουρισμού

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχής είναι η ανοδική πορεία του τουρισμού στη χώρα μας, ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την αντιπροσωπεία του ΣΕΤΕ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Πρέπει να είστε από τους λίγους Έλληνες που έχασαν το στοίχημα και είναι χαρούμενοι, δήλωσε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΕΤΕ,

Ανδρέα Ανδρεάδη και συμπλήρωσε ότι το στοίχημα το κέρδισε ο τουρισμός.

Ο τουρισμός δίνει ώθηση στην οικονομία μας. Συνάντηση με το προεδρείο του Σ.Ε.Τ.Ε. για τις ανάγκες και τις προοπτικές του κλάδου. pic.twitter.com/QbQ1Hyq2Fx

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 20, 2017

Όπως είπε ο πρωθυπουργός, είναι ρεαλιστικός ο στόχος των 30 εκατομμυρίων επισκεπτών το προσεχές διάστημα. Ο τουρισμός άντεξε στη κρίση και έδωσε την ώθηση που χρειάζεται η οικονομία, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός ο τουρισμός είναι μια προστιθέμενη αξία στην οποία πρέπει να γίνουν πράγματα και να έχουμε πολλαπλασιαστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Ανδρεάδης τόνισε ότι το 2021 μπορούν τα έσοδα του τουρισμού να κινηθούν στα 19 έως 20 δις. ευρώ με τον αριθμό των τουριστών να αγγίζει τα 35 εκατομμύρια.

«Η εικόνα που έχω είναι ότι πάμε για κλείσιμο της αξιολόγησης» δήλωσε από την πλευρά του μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Ανδρέας Ανδρεάδης.

ΤσίπραςΑνδρεάδηςΣΕΤΕτουρισμόςαξιολόγησηHas video: Exclude from popular: 0
Keywords
Τυχαία Θέματα