Τσαπανίδου σε Οικονόμου: «Να φωνάζουμε εγώ εσάς Μητσοτάκη κι εσείς εμένα Τσίπρα γιατί ντιμπέιτ αρχηγών δε βλέπω»

Στο ντιμπέιτ μεταξύ Μητσοτάκη -Τσίπρα επέμεινε η Πόπη Τσαπανίδου κατά τη διάρκεια της πρώτης τηλεμαχίας στην ΕΡΤ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων και των σχολίων που μπορούσαν να κάνουν οι δύο πλευρές, ανέφερε απευθυνόμενη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο «μπορούμε στο εξής να φωνάζουμε εγώ εσάς Μητσοτάκη κι εσείς εμένα Τσίπρα γιατί

σε ντιμπέιτ δεν ξέρω αν θα καταφέρουν να βρεθούν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί εκτός και αν θέλετε να ορίσετε ημερομηνία».

Στο κλείσιμο της διαδικασίας επανήλθε πιέζοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να δώσει συγκεκριμένη απάντηση. Ο Γιάννης Οικονόμου επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι οι δύο αρχηγοί έχουν βρεθεί σε συζήτηση στη Βουλή γύρω στις 50 φορές και αντιπαρέβαλε τις 95 ώρες συνολικά συζητήσεων και αντιπαραθέσεων στη Βουλή με την μιάμιση ώρα περίπου που διαρκεί ένα τηλεοπτικό ντιμπέιτ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στη βουλή έχει γίνει εξαντλητική συζήτηση και πιο ουσιαστική.

Σε αυτό το επιχείρημα η Πόπη Τσαπανίδου αντέταξε πως στην Βουλή υπάρχουν χαρτιά και σημειώσεις, ο πρωθυπουργός «λέει αυτά που του γράφουν οι λογογράφοι του» και συνέχισε να ρωτά «γιατί δεν έρχεται; Γιατί το αποφεύγει;». Ο Γιάννης Οικονόμου απάντησε εκ νέου πως έχουν αντιπαρατεθεί επί 95 ώρες στη Βουλή και ο κόσμος έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, με την κ. Τσαπανίδου να «διαμαρτύρεται» για το ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «μας στέρησε σήμερα την είδηση αυτή».

Διαβάστε επίσης:

Παραμένει η οργή για Πολάκη παρά την αναδίπλωση

Χωρίς τέλος η αντιπαράθεση κυβέρνησης – καλλιτεχνών

Έρευνα του ΕΝΑ: Πλειοψηφική η προτίμηση σε σχηματισμό κυβέρνησης την πρώτη Κυριακή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσαπανίδου, Οικονόμου, Μητσοτάκη, Τσίπρα,tsapanidou, oikonomou, mitsotaki, tsipra