Τσακαλώτος: Μεγάλο λάθος το βίντεο Κασσελάκη από τη Μακρόνησο (video)

«Μεγάλο λάθος» χαρακτήρισε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη από την Μακρόνησο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Συνδέσεις» στην ΕΡΤ. «Δείχνει», είπε, « μια έλλειψη γνώσης της ελληνική Ιστορίας και της ιστορίας της Αριστεράς, δείχνει έλλειψη συναισθηματικής νοημοσύνης». «Ήταν ένα μεγάλο λάθος κι εγώ ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του όλου ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα στην Θεσσαλία, ανέφερε πως είναι «επιτακτική η ανάγκη

ενός νέου φορέα που θα σχεδιάσει την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας. Αυτό που χρειάζεται είναι η αλλαγή μοντέλου, ένα κράτος που να σχεδιάζει. Πόσους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, διέθεσε η ΝΔ για την ανθεκτικότητα; Τι έκανε μετά τον “Ιανό”;».

Επιπρόσθετα υπογράμμισε πως «η πολιτεία πρέπει να ακούει τους επιστήμονες, τους τοπικούς φορείς, τα κινήματα, να ενσωματώνει την περιφερειακή διάσταση. Και όχι να αγνοεί κάθε φωνή που δεν ευθυγραμμίζεται με την πολιτική της».

Σε ό,τι αφορά την εσωκομματική κούρσα διαδοχής και την δική του υποψηφιότητα σημείωσε πως πρέπει «να νιώθουμε περηφάνια για τις ιδέες της Αριστεράς. Αποδείχθηκε άλλωστε -μετά την πανδημία, την οικονομική και ενεργειακή κρίση– η αξία των κοινών, των δημόσιων αγαθών. Και η αποτυχία του νεοφιλελεύθερου μοντέλου –ό,τι είναι ιδιωτικό είναι καλό, ό,τι είναι δημόσιο είναι κακό– που πρεσβεύει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Μου λέτε “άντε να βγεις να πέσει ο Μητσοτάκης”» – Βίντεο για το πώς μπορεί να ψηφίσουν ηλεκτρονικά τα μέλη (video)

Ο Βασίλης Κικίλιας αρνείται το ρόλο της Ιφιγένειας και αμύνεται

Η Πρόεδρος Αρχαιολόγων τα «χώνει» σε Κασσελάκη: Χρειάζεται άδεια για να βιντεοσκοπήσεις στη Μακρόνησο (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσακαλώτος, Μεγάλο, Κασσελάκη, Μακρόνησο,tsakalotos, megalo, kasselaki, makroniso